Món Esport
Jordi Alba explica la reacció del vestidor a la victòria de Laporta
  • CA

Joan Laporta i Jordi Alba han acudit a la presentació d’unes pistes de futbol a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat amb el nom de Cruyff Court. Ha estat un acte molt especial per a tots dos per molts motius. Per al president, per ser el primer esdeveniment institucional que protagonitza i per tractar-se d’un homenatge al seu amic Johan Cruyff. Per a Alba, per ser a la seva ciutat natal i just davant de l’escola on va estudiar de jove.

Després de l’acte, Alba ha atès el diari Sport en una entrevista en la qual ha opinat respecte a la victòria de Laporta a les eleccions i a la seva presa de possessió. Cal recordar que el lateral català no va coincidir amb el president en la seva primera etapa, així que ha explicat la reacció del vestidor i quines coses li han dit sobre Laporta. “La notícia ha entrat molt bé al vestidor”, ha assegurat, “és una alegria que estigui amb nosaltres perquè sap molt bé què fa”.

A més a més, també ha explicat per quins motius creu ell mateix que serà un bon president: “Estic segur que ho farà molt bé. De cara a l’exterior serà genial, és una persona respectada per tothom pel que ha fet i per qui és. Estic molt content que el presi estigui amb nosaltres i sigui un cap visible per a tothom”. Alba també ha agafat el micròfon durant la innauguració de les pistes i ho ha fet amb un clam molt clar: “La meva il·lusió és que Messi es quedi”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Comença l’etapa de Laporta als despatxos
Notícia: Comença l’etapa de Laporta als despatxos
Comparteix
La junta directiva es reuneix per primera vegada
Zidane, durant la final de la Champions del 2018 contra el Liverpool | Europa Press
El sorteig de la Champions torna a somriure al Madrid
Notícia: El sorteig de la Champions torna a somriure al Madrid
Comparteix
Els blancs s'enfrontaran contra un Liverpool molt fluix i a les semifinals ho tindrien encara més fàcil

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa