Yuste, Fort, Romeu i els altres noms de la junta directiva de Laporta

S'han definit i oficialitzat els càrrecs en la primera reunió

La nova junta directiva del Futbol Club Barcelona, liderada pel president Joan Laporta, s’ha reunit per primera vegada en una sessió que ha servit per definir i oficialitzar els càrrecs de cadascun dels seus membres. Destaca la poca quantitat de vicepresidents, a diferència de l’anterior directiva. En aquest cas, Laporta aposta per una junta amb només tres.

Així doncs, el nom més rellevant de tots, més enllà del de Laporta, és el de Rafael Yuste i Abel, mà dreta i amic íntim del president des de la infància. El seu càrrec serà el de vicepresident primer i esportiu. Elena Fort serà la vicepresidenta institucional i encarrega de l’àrea social, mentre que Eduard Romeu, d’Audax, serà vicepresident econòmic.

El tresorer serà Ferran Olivé, mentre que Josep Cubells serà el secretari. Els altres membres són vocals, en aquest cas: Josep Maria Albert, Xavier Barbany, Miquel Camps, Alfons Castro, Antonio Escudero, Juli Guiu, Jordi Llauradó, Josep Ignasi Macià, Aureli Mas, Xavier Puig, Àngel Riudalbas, Joan Solé i Joan Soler.

Més informació

Nou comentari