Món Esport
El resum de la jornada ACB dels equips catalans
  • CA

La quarta jornada de la Lliga ACB ha estat força positiva per als equips catalans. El punt negatiu el posa el Club Joventut de Badalona, que ha perdut de forma clara a Gran Canaria, però el Futbol Club Barcelona i el Bàsquet Manresa han aconseguit victòries importants. Els blaugranes han allargat la ratxa d’imbatibilitat amb un triomf a Bilbao, mentre que els del Bages han estat els grans protagonistes després de vèncer el Baskonia al Nou Congost.

Gran Canaria 84 – 71 Penya

Els verd-i-negres han començat el partit amb molt bon peu. Guillem Vives, que ha acabat amb vint punts, ha liderat el seu equip en un primer quart en el qual s’han imposat amb claredat als canaris. Tanmateix, ha estat l’únic període que han pogut guanyar. El Gran Canaria s’ha anat escapant parcial rere parcial fins a aconseguir una victòria final clara. La Penya es troba a mitja taula amb dos triomfs i dues derrotes.

Bilbao 68 – 84 Barça

Els de Sarunas Jasikevicius no han fallat a una pista que es podria considerar senzilla i han estat molt superiors als bascos des de bon començament. Rokas Jokubaitis ha dut el pes de l’equip amb 22 punts d’anotació i de valoració, mentre que Nikola Mirotic continua en el seu procés de tornar a ser el jugador que era i ha estat el segon més important dels blaugranes, amb 14 punts i 19 de valoració. El Barça comparteix el lideratge de la Lliga ACB amb el Reial Madrid, els dos conjunts que han guanyat els quatre partits disputats.

Manresa 74 – 67 Baskonia

Victòria de prestigi dels de Pedro Martínez sobre l’equip de Dusko Ivanovic, a priori força superior. Un gran parcial inicial dels del Bages ha encaminat la victòria manresana. El Baskonia ha intentat reaccionar, però els locals s’han mantingut sòlids en defensa i en atac per aturar els intents de remuntada dels bascos. El partit del Manresa ha estat molt coral, però cal destacar l’actuació individual de Chima Moneke, Elias Valtonen i Yankuba Sima. Els catalans havien començat el curs amb dues derrotes, però ja encadenen dues victòries i se situen cinquens a la taula.



Més notícies
Marc Márquez celebra la seva victòria als Estats Units | Europa Press
Marc Márquez es reconcilia amb la glòria a Texas
Notícia: Marc Márquez es reconcilia amb la glòria a Texas
Comparteix
El cerverí ha dominat la prova des del principi fins al final i obté el segon triomf de la temporada
Pablo Maffeo, jugador del RCD Mallorca | RCD Mallorca
Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
Notícia: Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
Comparteix
El jugador del Mallorca Pablo Maffeo va protagonitzar una picabaralla amb el tècnic del Llevant, Paco López

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa