Món Esport
VÍDEO | Zverev agredeix el jutge de cadira amb la seva raqueta

Alexander Zverev és un dels tenistes més controvertits del moment. El seu talent no està en dubte, però la seva actitud dins i fora de la pista el porta algunes vegades pel camí de l’amargura. En les últimes hores ha comès un acte que corrobora que ha de canviar urgentment la seva gestió de la ràbia i la ira, perquè li pot portar problemes molt greus. Al torneig ATP 500 d’Acapulco, a Mèxic, ha estat desqualificat per haver agredit l’àrbitre, el jutge de cadira, amb la seva raqueta en repetides ocasions i només per no estar d’acord amb les seves decisions.

Zverev embogeix i tothom es queda estupefacte

Els fets han ocorregut al final del seu partit de dobles amb el brasiler Marcelo Melo, corresponent als vuitens de final. Quan el duel ha finalitzat, amb derrota de Zverev i Melo, el tenista alemany s’ha dirigit de cop i volta a la cadira de l’àrbitre. Sense dir res, ha alçat la seva raqueta amb ràbia i ha començat a colpejar les potes de la cadira amb ràbia, fins al punt que l’últim impacte ha anat directament contra els peus del jutge. Els seus companys s’han quedat completament estupefactes en veure la reacció de Zverev i no han fet res per aturar-lo, probablement perquè no s’esperaven que anés a colpejar la cadira de l’àrbitre. Quan ho ha fet, el públic ha esclatat en crits de sorpresa i alguns xiulets. Quan ha acabat amb els seus cops de raqueta, Zverev ha marxat sense dir res.

S’espera una sanció exemplar per a Zverev

Aquest acte surrealista i incomprensible li ha valgut al tenista alemany la desqualificació del torneig ATP 500 d’Acapulco. Si bé és cert que ja estava eliminat en la modalitat de dobles, encara estava viu al quadre individual, que de fet és el més prestigiós, però ara ja no hi podrà participar. A més a més, no es descarta que hi pugui haver sancions encara més severes per a Zverev, ja que la seva actitud ha atemptat contra tota mena de codi d’esportivitat.



Més notícies
Alfons Godall, durant la seva primera etapa al Barça | EFE
Godall carrega contra Laporta després de la seva dimissió del Barça
Notícia: Godall carrega contra Laporta després de la seva dimissió del Barça
Comparteix
"Desitjo que els seus el defensin més que ell a mi", ha escrit a les xarxes socials
Novak Djokovic, tenista serbi | Europa Press
Djokovic trenca el silenci sobre la seva vacunació
Notícia: Djokovic trenca el silenci sobre la seva vacunació
Comparteix
En una entrevista amb la BBC, el tenista serbi es reafirma com a 'antivacunes'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa