Món Esport
Zidane no dona suport a la Superlliga
  • CA

Zinédine Zidane, entrenador del Reial Madrid, s’ha posat completament de perfil amb tot el cas de la Superlliga del futbol europeu. Preguntat en roda de premsa al respecte, el tècnic francès del club blanc no s’ha volgut mullar gens i això representa tota una notícia tenint en compte que Florentino Pérez, president de l’entitat merengue, també és qui ha liderat i qui presidirà aquesta Superlliga.

“És una qüestió d’una persona, del president, jo estic pendent del nostre partit, no parlaré d’això, no és la meva feina”, ha assegurat. Quan li han insistit, ha dit: “Jo no donaré la meva opinió. No em mullo, perquè no és la meva feina”. També explica que al vestidor no es parla de la possible sanció de la Champions, però és conscient que aquest perill existeix.

En la mateixa línia que Klopp

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, un altre dels clubs fundadors de la Superlliga, tampoc no ha donat suport a la nova competició. En una roda de premsa posterior a un empat contra el Leeds, en el qual els futbolistes dirigits per Marcelo Bielsa han lluit samarretes per oposar-se a la Superlliga, Klopp ha especificat que ell no vol ser atacat per això, perquè no ha pres cap decisió al respecte i que ningú no li va consultar mai. El seu to ha estat clarament contrariat.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Madrid | Europa Press
Els fundadors de la Superlliga, molt sorpresos per la mala rebuda
Notícia: Els fundadors de la Superlliga, molt sorpresos per la mala rebuda
Comparteix
S'esperaven una reacció negativa, però no tant
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez assegura que la Superlliga salvarà el futbol i el Barça
Notícia: Florentino Pérez assegura que la Superlliga salvarà el futbol i el Barça
Comparteix
El president del Madrid i de la nova competició justifica la seva fundació per motius econòmics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa