Els fundadors de la Superlliga, molt sorpresos per la mala rebuda

S'esperaven una reacció negativa, però no tant

La Superlliga de futbol es va anunciar la nit del diumenge 18 d’abril al dilluns 19 d’abril i des d’aleshores l’allau de crítiques ha estat sorprenent. Lligues, federacions, la FIFA, la UEFA, presidents de Govern, polítics, jugadors, llegendes del futbol, periodistes, aficionats… gairebé ningú s’ha posicionat a favor i tots aquests estaments han fet un bloc comú en contra d’aquesta proposta.

En aquest sentit, segons informa Ràdio Barcelona, els fundadors de la Superlliga, entre els quals destaquen Florentino Pérez i Andrea Agnelli més enllà dels dotze clubs, estarien molt sorpresos amb tota aquesta mala rebuda. D’entrada s’imaginaven algunes veus contràries, però en cap cas s’esperaven la gran majoria de veus que s’hi han oposat.

Preocupen sobretot les amenaces de la UEFA i la FIFA, que ja han anunciat que si aquests equips volen disputar la Superlliga, quedaran fora de totes les altres competicions. Sí que creien que hi hauria d’haver un acord amb ells i que no seria senzill, però en cap cas aquestes amenaces tan contundents. El suport institucional i social que estan rebent aquestes dues entitats els estaria donant forces per continuar ferms en les seves amenaces.

De la mateixa manera, també estarien sorpresos per la posició del futbol alemany i del futbol francès. Un cop anunciada la proposta, esperaven que se sumessin a la Superlliga, però el seu enrocament els estaria suposant un contratemps que no entrava en els seus plans. Amb tot, la posada en marxa d’aquesta competició queda cada cop més qüestionada.

Més informació

Nou comentari