Món Esport
Els fundadors de la Superlliga, molt sorpresos per la mala rebuda
  • CA

La Superlliga de futbol es va anunciar la nit del diumenge 18 d’abril al dilluns 19 d’abril i des d’aleshores l’allau de crítiques ha estat sorprenent. Lligues, federacions, la FIFA, la UEFA, presidents de Govern, polítics, jugadors, llegendes del futbol, periodistes, aficionats… gairebé ningú s’ha posicionat a favor i tots aquests estaments han fet un bloc comú en contra d’aquesta proposta.

En aquest sentit, segons informa Ràdio Barcelona, els fundadors de la Superlliga, entre els quals destaquen Florentino Pérez i Andrea Agnelli més enllà dels dotze clubs, estarien molt sorpresos amb tota aquesta mala rebuda. D’entrada s’imaginaven algunes veus contràries, però en cap cas s’esperaven la gran majoria de veus que s’hi han oposat.

Preocupen sobretot les amenaces de la UEFA i la FIFA, que ja han anunciat que si aquests equips volen disputar la Superlliga, quedaran fora de totes les altres competicions. Sí que creien que hi hauria d’haver un acord amb ells i que no seria senzill, però en cap cas aquestes amenaces tan contundents. El suport institucional i social que estan rebent aquestes dues entitats els estaria donant forces per continuar ferms en les seves amenaces.

De la mateixa manera, també estarien sorpresos per la posició del futbol alemany i del futbol francès. Un cop anunciada la proposta, esperaven que se sumessin a la Superlliga, però el seu enrocament els estaria suposant un contratemps que no entrava en els seus plans. Amb tot, la posada en marxa d’aquesta competició queda cada cop més qüestionada.



Més notícies
Gianni Infantino, president de la FIFA | Europa Press
La FIFA amenaça els clubs de la Superlliga amb l’expulsió de totes les competicions
Notícia: La FIFA amenaça els clubs de la Superlliga amb l’expulsió de totes les competicions
Comparteix
El president Gianni Infantino ha estat molt contundent
Zidane i Guardiola, durant el partit | EFE
Madrid, City i Chelsea podrien ser expulsats immediatament de la Champions
Notícia: Madrid, City i Chelsea podrien ser expulsats immediatament de la Champions
Comparteix
De la mateixa manera que l'Arsenal i el Manchester United, quedarien fora de les semifinals europees

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa