Madrid, City i Chelsea podrien ser expulsats immediatament de la Champions

De la mateixa manera que l'Arsenal i el Manchester United, quedarien fora de les semifinals europees

Jesper Moller, membre del comitè executiu de la UEFA, vol venjança. El president de la federació danesa de futbol ha posat veu a allò que reclamen molts aficionats d’aquest esport i ha assegurat que el Reial Madrid, el Manchester City i el Chelsea haurien de ser expulsats immediatament de les semifinals de la Champions League. Passaria el mateix amb l’Arsenal i el Machester United, els equips fundadors de la Superlliga que queden vius a l’Europa League.

Malgrat que aquesta és només l’opinió de Moller, avui mateix hi haurà una reunió a la UEFA per debatre aquest assumpte. Aleshores, el que s’hauria de saber és si el PSG es proclamaria campió de forma directa o si es repescarien els equips dels quarts de final que no han fundat la Superlliga, en aquest cas, Porto, Borussia Dortmund i Bayern de Munic.

Les paraules de Moller han estat les següents: “És probable que els clubs de la Superlliga, Reial Madrid, Manchester City i Chelsea, siguin exclosos de les semifinals de la Lliga de Campions d’aquesta temporada. Ells mateixos haurien de marxar i ho haurien de fer divendres. Aleshores veurem com s’acaba el torneig d’aquesta temporada”.

Més informació

Nou comentari