Món Esport
Duríssima amenaça del president de la UEFA als jugadors que participin de la Superlliga
  • CA

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, ha manifestat el posicionament del seu organisme respecte a la flamant Superlliga europea de futbol. El dirigent esportiu eslovè ha estat rotund i contundent: “Qui jugui la Superlliga no podrà competir ni al Mundial ni a l’Eurocopa”. És a dir, la UEFA vol impedir que aquells futbolistes que participin d’aquesta nova competició europea puguin jugar amb les seves respectives seleccions i Ceferin diu que totes les federacions hi estan d’acord.

D’aquesta manera, la UEFA utilitza una de les seves armes més potents per lluitar contra aquest nou torneig que donaria el control del futbol europeu als clubs i tant ells mateixos com la FIFA perdrien el seu monopoli. Per argumentar el seu rebuig, Ceferin expressa que es tracta d’una competició “elitista” i que va en contra de la meritocràcia. “Tots els equips han de tenir oportunitats de jugar contra tots els altres. Estem rotundament en contra de la Superlliga”, ha anunciat.

Ceferin no creu que aquesta nova competició posi en risc la Champions League: “Es podrà seguir jugant amb tots els altres clubs que hi hagi”. Ha carregat amb duresa contra Florentino Pérez, president de la Superlliga, i Andrea Agnelli, vicepresident. Ha assegurat que només han creat aquest torneig pels seus interessos econòmics: “L’avarícia és tremenda”. A la vegada, ha assegurat que la nova Lliga de Campions que han creat, amb 36 equips i més partits, és “atractiva i moderna”.



Més notícies
Mesut Özil, durant la seva etapa a l'Arsenal | Europa Press
Llegendes del futbol esclaten contra la Superlliga
Notícia: Llegendes del futbol esclaten contra la Superlliga
Comparteix
Gary Lineker, Ander Herrera, Gary Neville o Alex Ferguson aposten per rebutjar la nova competició
Pochettino i Flick, entrenadors de PSG i Bayern | Europa Press
Guerra oberta: PSG, Bayern i Dortmund rebutgen la Superlliga
Notícia: Guerra oberta: PSG, Bayern i Dortmund rebutgen la Superlliga
Comparteix
La competició perdria molta credibilitat sense aquests equips

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa