Llegendes del futbol esclaten contra la Superlliga

Gary Lineker, Ander Herrera, Gary Neville o Alex Ferguson aposten per rebutjar la nova competició

L’anunci de la nova Superlliga europea de futbol ha aterrat amb moltíssimes contradiccions i amb més tons foscos que no pas clars. Als aficionats, d’entrada, no els està semblant una bona opció en línies generals. El fet que hi hagi quinze places fixes en aquesta nova competició genera moltíssims dubtes. També espanta la possibilitat que les lligues i les copes domèstiques, molt estimades pel públic, acabin desapareixent o perdent pes.

És per això que han començat a arribar les reaccions de jugadors en actiu i altres llegendes del futbol, totes elles contràries a la Superlliga. Gary Neville, mite del Manchester United, ha fet una defensa aferrissada a SkySports del model actual i, amb romanticisme, ha lamentat aquesta “pura desgràcia” del futbol modern. Al seu missatge s’hi han sumat altres llegendes com Alex Ferguson o Gary Lineker.

A través de les xarxes socials també s’han manifestat alguns futbolistes de molt pes, com Ander Herrera, ex del Bayern de Munic i actual jugador del PSG, o Mesut Özil, que ara mateix disputa els últims partits de la seva carrera al Fenerbahce turc, però que ha jugat a grans clubs com l’Arsenal o el Reial Madrid. Ambdós s’han oposat radicalment a la Superlliga i demanen que la Champions continuï existint amb el pes que ha tingut fins ara.

Més informació

Nou comentari