Món Esport
Llegendes del futbol esclaten contra la Superlliga
  • CA

L’anunci de la nova Superlliga europea de futbol ha aterrat amb moltíssimes contradiccions i amb més tons foscos que no pas clars. Als aficionats, d’entrada, no els està semblant una bona opció en línies generals. El fet que hi hagi quinze places fixes en aquesta nova competició genera moltíssims dubtes. També espanta la possibilitat que les lligues i les copes domèstiques, molt estimades pel públic, acabin desapareixent o perdent pes.

És per això que han començat a arribar les reaccions de jugadors en actiu i altres llegendes del futbol, totes elles contràries a la Superlliga. Gary Neville, mite del Manchester United, ha fet una defensa aferrissada a SkySports del model actual i, amb romanticisme, ha lamentat aquesta “pura desgràcia” del futbol modern. Al seu missatge s’hi han sumat altres llegendes com Alex Ferguson o Gary Lineker.

A través de les xarxes socials també s’han manifestat alguns futbolistes de molt pes, com Ander Herrera, ex del Bayern de Munic i actual jugador del PSG, o Mesut Özil, que ara mateix disputa els últims partits de la seva carrera al Fenerbahce turc, però que ha jugat a grans clubs com l’Arsenal o el Reial Madrid. Ambdós s’han oposat radicalment a la Superlliga i demanen que la Champions continuï existint amb el pes que ha tingut fins ara.



Més notícies
L'entrada de l'esplanada del Camp Nou | Jordi Borràs
Milers de crítiques al Barça per la fundació de la Superlliga: “Ja no sou ‘Més que un club'”
Notícia: Milers de crítiques al Barça per la fundació de la Superlliga: “Ja no sou ‘Més que un club'”
Comparteix
No agrada que la decisió no hagi passat per assemblea, ni que el president sigui Florentino Pérez
Pochettino i Flick, entrenadors de PSG i Bayern | Europa Press
Guerra oberta: PSG, Bayern i Dortmund rebutgen la Superlliga
Notícia: Guerra oberta: PSG, Bayern i Dortmund rebutgen la Superlliga
Comparteix
La competició perdria molta credibilitat sense aquests equips

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa