Florentino Pérez assegura que la Superlliga salvarà el futbol i el Barça

El president del Madrid i de la nova competició justifica la seva fundació per motius econòmics

El president del Reial Madrid i de la nova Superlliga, Florentino Pérez, ha concedit una entrevista a Mega per parlar d’aquesta competició que s’ha anunciat recentment. L’empresari madrileny no s’amaga i presenta arguments econòmics, principalment, per defensar la Superlliga: “És una lliga per salvar el futbol”.

Florentino ha explicat que la situació dels grans clubs és crítica i que els seus ingressos incrementaran moltíssim gràcies a això, també els del Barça: “No em va costar convèncer Laporta, perquè això és el futur del Barcelona”. A la vegada, el president del Madrid i de la Superlliga ha anunciat una roda de premsa o una compareixença juntament amb Laporta per justificar la competició.

L’empresari madrileny també es refereix a la part esportiva d’aquesta Superlliga. “El més lògic és que els grans clubs ens enfrontem entre nosaltres”, ha afirmat. També assegura que vol que es comenci a partir del mes d’agost d’aquest mateix any i que ha de ser la substitució de la Champions: “Comptarem les Superlligues com si fossin Copes d’Europa”.

Florentino també ha insinuat que la inscripció a la Superlliga facilitarà el fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid. Tanmateix, ha negat rotundament que Cristiano Ronaldo pugui tornar al Santiago Bernabéu: “L’estimo molt i ens ha donat molt, però ja no tindria sentit”.

Més informació

Nou comentari