Moncloa també rebutja la Superlliga

El ministre de Cultura i Esports s'ha reunit amb totes les parts implicades per buscar una solució

Nova reacció política a la Superlliga creada per dotze clubs europeus, entre ells el Barça, el Madrid i l’Atlètic. El Govern estatal ha emès un comunicat en el qual diu clarament que s’oposa a la nova competició del futbol europeu “per entendre que ha estat pensada i proposada sense comptar amb les organitzacions representatives d’aquest esport, tant a nivell nacional com internacional”.

També s’explica que el ministre de Cultura i Esports, Jose Manuel Rodríguez Uribes, ha mantingut converses amb Joan Laporta, Florentino Pérez i Enrique Cerezo, presidents dels tres clubs estatals que han fundat la Superlliga, per fer-los canviar d’opinió. A la vegada, també ha parlat amb Javier Tebas, president de LaLiga, Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, i Aleksander Ceferin, president de la UEFA, tres de les parts que no donen suport a aquesta nova competició.

D’aquesta manera, el que s’intenta des dels organismes institucionals és que s’estableixi un diàleg entre els fundadors de la Superlliga i la UEFA per apropar postures i fer una reforma de la Champions que agradi a totes les parts. Els governs del Regne Unit i de França han reaccionat de la mateixa manera, així com les federacions de la gran majoria de lligues europees, que temen per la salut del futbol domèstic.

Més informació

Comentaris

    A ver si se atreven. Abril 22, 2021 11:50 am
    La afición y los futbolistas tendrán algo que decir, digo yo. Que cada club haga un referéndum donde voten conjuntamente la afición y los futbolistas y que obren según resultado.

Nou comentari