Món Esport
Tuchel llança la tovallola públicament després de perdre contra el Madrid

Thomas Tuchel, entrenador del Chelsea, ha acabat d’ensorrar el seu equip després de la derrota contra el Reial Madrid (1-3) a l’anada dels quarts de final de la UEFA Champions League. El tècnic alemany, que ja ha estat molt discutit pel seu plantejament tàctic contra el conjunt de Carlo Ancelotti, ha donat la gran sorpresa en roda de premsa quan, preguntat sobre si el seu equip encara tenia opcions de classificar-se per a les semifinals en el partit de tornada, ha contestat molt convençut: “No. En aquests moments no tenim opcions”.

Thomas Tuchel i les seves explicacions

Sí que és cert que posteriorment ha matisat les seves paraules i ha explicat a què es referia quan deia que ja no es podien classificar: “No estem vius, perquè hem de recuperar el nostre estil. No sé on ha marxat, però des de l’aturada internacional hem repetit una imatge que està molt lluny del nostre nivell”. D’aquesta manera, es pot interpretar aquesta resposta tan dura com un toc d’atenció als seus jugadors. Tanmateix, el fet que quedi menys d’una setmana per la tornada al Santiago Bernabéu i que de cop i volta asseguri que ja no tenen opcions de capgirar l’eliminatòria crea un fort impacte i genera la imatge d’un equip totalment destrossat.

El Chelsea, tocat de mort des de la invasió russa a Ucraïna

Si bé és cert que el Madrid ha fulminat el Chelsea amb dos gols de cap molt potents i ben col·locats de Karim Benzema i una altra diana del francès, fruit d’un error greu del porter Édouard Mendy, el conjunt londinenc ja havia arribat derrotat a aquesta eliminatòria. Des de la invasió russa a Ucraïna, el club anglès s’ha vist greument perjudicat per les sancions al seu propietari, Roman Abramóvitx, pel fet de mantenir un vincle estret amb Vladimir Putin. Tot el que envolta el Chesea és actualment pura incertesa. De cara a la temporada vinent, el club no pot fer cap mena d’operació per modificar la plantilla, així que els jugadors i l’equip tècnic es troben en un estat de profunda confusió que provoca que no es puguin centrar en el futbol. D’aquesta manera, Tuchel té raó i és cert que els serà impossible remuntar contra el Madrid.



Més notícies
Karim Benzema, jugador del Madrid, celebra un dels tres seus gols al Chelsea | Reial Madrid
Karim l’esbudellador ho torna a fer en l’enèsima nit mística (1-3)
Notícia: Karim l’esbudellador ho torna a fer en l’enèsima nit mística (1-3)
Comparteix
Amb un 'hat-trick' a un Chelsea deprimit, el francès acosta el Reial Madrid a les 'semis' de Champions
Karim Benzema celebra un dels seus gols contra el Chelsea | UEFA
Benzema torna a aprofitar una pífia d’un porter a la Champions
Notícia: Benzema torna a aprofitar una pífia d’un porter a la Champions
Comparteix
La d'ahir contra el Chelsea ha significat la quarta vegada que el francès materialitza l'error d'un porter a la competició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa