Món Esport
Courtois envia un dard al Barça després de guanyar la Lliga

Thibaut Courtois, porter del Reial Madrid, ha enviat un dard al Futbol Club Barcelona tot just després que el seu equip certifiqués de forma matemàtica el seu triomf de la Lliga. El belga, que ha guanyat el seu tercer campionat espanyol, va assegurar que “alguns van celebrar el clàssic com si haguessin guanyat un títol”, fent una clara al·lusió al Barça.

El dard de Thibaut Courtois al Barça

“Després del clàssic va ser la clau, alguns el van celebrar com si haguessin guanyat el títol, que havien tornat, però nosaltres vam mantenir la calma per guanyar el Celta en un partit difícil i el Getafe, que sempre ens costa”, ha valorat, exactament. És cert que l’equip blanc es va refer de manera miraculosa a la contundent derrota en el partit més esperat de l’any. Però també és cert que guanyar aquest partit sempre dona una alegria justificada i que no és fàcil golejar-lo.

El porter belga ja pensa en la tornada de les semifinals de la Champions, contra el Manchester City

Sobre el curs que estan fent els homes de Carlo Ancelotti, Courtois sent que “hem fet un gran any i esperem rematar-lo amb la Champions. A veure si podem jugar una altra final”. Els madridistes han de remuntar el 4-3 que el Manchester City de Pep Guardiola va aconseguir en l’anada de les semifinals de la UEFA Champions League. En cas de fer-ho, jugarien la final, probablement, contra el Liverpool, que es va imposar en la seva anada contra el Vila-real. Pel que fa a la Lliga, el Madrid l’ha guanyat amb molta antelació: quan encara resten quatre jornades. En aquest sentit, el belga va treure pit i recalcar que “té molt de mèrit”.

Sobre el matx decisiu, solucionat amb un 4-0 a l’Espanyol, l’exjugador del Chelsea ha recordat que “calia rematar la Lliga ja. Tot estava preparat, també pels amics, família, afició. Sabíem que no podíem fallar. L’Espanyol ens ha plantejat un partit molt dur al principi, però hem tingut calma, i a partir del primer gol tot ha sigut més fàcil”.

Aquest ha esdevingut el 35è trofeu de Lliga dels blancs. Això suposa, per una banda, que en treguin nou als seus perseguidors al rànquing global de títols de Lliga, el Barça (amb 26). A més, superen la Juventus, que té 34 scudettos, i es converteixen en el club europeu amb més campionats regulars domèstics.



Més notícies
Els futbolistes del Madrid celebren el títol de Lliga | Reial Madrid CF
El Madrid es proclama campió de Lliga en golejar l’Espanyol (4-0)
Notícia: El Madrid es proclama campió de Lliga en golejar l’Espanyol (4-0)
Comparteix
Els blancs no han tingut rival en el partit on han certificat el títol
Gareth Bale, jugador del Madrid | Europa Press
Bale torna a fer enfadar el Madrid en una temporada surrealista
Notícia: Bale torna a fer enfadar el Madrid en una temporada surrealista
Comparteix
El gal·lès és baixa per al transcendental partit dels blancs a la Lliga

Comentaris

  1. Icona del comentari de: odisea a maig 01, 2022 | 15:54
    odisea maig 01, 2022 | 15:54
    lo mejor del Trampas,que gana la Liga antes de que empiece,son la corruptela arbitral de la caverna.porque da risa verlo jugar,y contra el Barca ya lo vimos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa