Món Esport
El Madrid, salvat per una senyora gran
  • CA

Marcelo Vieira, lateral esquerre del Reial Madrid, ha tingut una jornada estranya i complicada, que ha acabat amb final feliç. El futbolista va ser escollit aleatòriament per ocupar el lloc de titular d’una mesa electoral en les eleccions de la Comunitat de Madrid. Això comportava que hagués de ser tot el dia a la capital estatal i, per tant, que no pogués acompanyar l’equip en el viatge a Londres per enfrontar-se al Chelsea a la tornada de les semifinals de la Champions League.

Tanmateix, un cop al col·legi electoral, una senyora gran, segona suplent de vocal, s’ha ofert voluntària per substituir el jugador del Madrid en el seu lloc. D’aquesta manera, Marcelo podrà viatjar amb tota l’expedició merengue, podrà fer els entrenaments corresponents amb el grup i podrà estar a disposició del tècnic Zinédine Zidane al partit que es disputarà demà dimecres 5 de maig a les 21:00h a Stamford Bridge.

El Madrid està tenint molts problemes a la línia defensiva. Si bé és cert que Ferland Mendy i Sergio Ramos ja han rebut l’alta mèdica i, per tant, la presència de Marcelo no era tan necessària, els dos futbolistes tot just s’acaben de recuperar i no seria estrany que Zidane acabi fent ús del brasiler. Ara bé, el rendiment de Marcelo està sent pèssim, així que també és probable que es quedi a la banqueta i passin per davant seu jugadors com Nacho.



Més notícies
El Sevilla perd les opcions de lluitar per la Lliga | Sevilla FC
El Sevilla es despenja de la cursa per la Lliga (0-1)
Notícia: El Sevilla es despenja de la cursa per la Lliga (0-1)
Comparteix
Els de Lopetegui cauen a casa contra l'Athletic i abandonen la lluita pel títol
Ansu Fati, davanter del Barça | Europa Press
Ansu Fati s’operarà una quarta vegada
Notícia: Ansu Fati s’operarà una quarta vegada
Comparteix
Se sotmetrà a una meniscectomia i estarà dos mesos més de baixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa