Món Esport
El Sevilla es despenja de la cursa per la Lliga (0-1)
  • CA

De la mateixa manera que va passar amb el Barça contra el Granada, amb l’Atlètic de Madrid contra l’Athletic Club o amb el Reial Madrid contra el Getafe i el Betis, el Sevilla ha fallat en el partit més inesperat, amb la gran diferència que els andalusos necessitaven fer-ho encara millor que els seus rivals per avançar-los en l’espectacular sprint final que estaven fent. Els de Lopetegui han caigut a casa contra l’Athletic de Marcelino (0-1) i queden a sis punts del líder, l’Atlètic, una distància insalvable.

La inesperada derrota del Sevilla ha arribat en una de les últimes accions del partit. Després de mastegar molta sorra per intentar marcar un gol, els andalusos estaven completament bolcats a l’atac i ha estat aleshores quan Sancet ha llançat un contraatac en el qual ha trobat Iñaki Williams desmarcat i li ha regalat una passada meravellosa per batre Bono amb moltíssima qualitat.

D’aquesta manera, el Sevilla diu adéu a les aspiracions per lluitar pel títol de Lliga. Això és una mala notícia per a la pròxima jornada, que s’esperava molt emocionat amb el Barça-Atlètic i el Madrid-Sevilla. Amb menys en joc, els andalusos poden no complicar tant les coses als merengues, però és cert que busquen quedar per davant dels blancs per poder disputar la Supercopa de la temporada vinent.



Més notícies
Adri Cuevas, autor del gol contra el Rayo Vallecano | CE Sabadell
Nova victòria èpica del Sabadell, que surt del descens i fa un favor al Girona (2-0)
Notícia: Nova victòria èpica del Sabadell, que surt del descens i fa un favor al Girona (2-0)
Comparteix
Els arlequinats s'imposen al Rayo Vallecano a la Nova Creu Alta i veuen la permanència més a prop
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Aferrats a la Lliga més boja de la història (2-3)
Notícia: Aferrats a la Lliga més boja de la història (2-3)
Comparteix
El Barça remunta el gol inicial del València i guanya a Mestalla per continuar viu a la lluita pel títol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa