Ansu Fati s’operarà una quarta vegada

Se sotmetrà a una meniscectomia i estarà dos mesos més de baixa

Si ahir coneixíem, mitjançant una informació del diari AS, que Ansu Fati havia hagut de passar una tercera operació de menisc a finals de març, avui revela Mundo Deportivo que, després de la millora nul·la que va suposar aquesta intervenció, l’extrem de la Masia haurà de passar una quarta vegada per quiròfan. Serà aquest dijous 6 de maig i s’espera que, ara sí, sigui la definitiva.

Si bé totes les operacions a les quals s’havia sotmès fins ara havien estat per suturar i conservar el menisc, aquesta quarta ja no. En aquesta ocasió es contempla una meniscectomia, és a dir, l’extracció parcial o total del menisc per poder estabilitzar definitivament la zona. Malgrat que això és el que s’intentava evitar de totes totes pels problemes que pot generar a llarga durada, s’ha hagut de prendre finalment aquesta decisió, ja que sinó no hi havia opció de recuperació per al davanter nascut a Guinea Bissau.

Segons informa Mundo Deportivo, Ansu Fati estarà uns dos mesos de baixa i ja podrà tornar a entrenar-se amb l’equip a partir de la pretemporada. Si bé és cert que amb la meniscectomia no hi hauria d’haver problemes a curt termini i això podria comportar, per fi, el seu retorn, preocuparà molt què pugui passar amb el seu genoll quan passin els anys. Malgrat tot, aquesta ha estat l’única opció que li ha deixat el seu menisc.

Més informació

Comentaris

    Anònim Maig 4, 2021 6:24 pm
    Ja parla català l'Ansu Fati o encara és un inadaptat ?
    Guillem Maig 5, 2021 2:18 am
    Podria aprofitar aquest mesos de inactivitat per aprendre la llengua del país que l'acull i practicar amb en Messi que porta més temps a Catalunya que el que va passar a l'antiga colònia castellana d'Argentina i em sembla que no après ni mitja paraula de català

Nou comentari