Ansu Fati es va sotmetre a una tercera operació i n’hi podria haver una quarta

La seva lesió de menisc el porta pel camí de l'amargura des del novembre del 2020

Pèssimes notícies les que revela el diari AS. Segons informa aquest mitjà, el jove davanter de la Masia Ansu Fati es va sotmetre a una tercera operació de la lesió al menisc que arrossega des del novembre del 2020 i fins i tot podria passar per quiròfan una quarta vegada. La recuperació del futbolista de Guinea Bissau no fa més que entorpir-se setmana rere setmana i el seu genoll no s’estabilitza.

En principi, la primera intervenció havia de comportar uns quatre mesos de baixa, però la inflamació del genoll no va millorar amb el temps i el mes de gener es va sotmetre a una segona operació. Malgrat que des del Barça no s’ha confirmat mai, sí que va quedar clar que la seva baixa es començava a allargar molt més del previst i el mes de març va passar per tercera vegada per quiròfan per intentar salvar el menisc a la desesperada.

El més preocupant d’aquest cas és que tot indica que Ansu Fati no podrà conservar el seu menisc i se li haurà de treure. Això, que comportaria la quarta operació, solucionaria de forma ràpida el problema, però podria ocasionar problemes molt seriosos de cara a un futur no molt llunyà, cosa que escurçaria moltíssim la seva carrera.

Més informació

Comentaris

    Anònim Maig 3, 2021 9:29 pm
    I aquest xicot, n'Ansu Fati ? sabeu si està aprenent la llengua del país o encara és un inadaptat com tants jugadors i tècnics del Barça- No sé si en Laporta té algun interès en arreglar aquesta situació però jo, per la llengua que parlen la majoria dels seus jugadors i tècnics i el fet de disputar competicions espanyoles, considero el Barça un club espanyol i no pas català per molts símbols que portin al vestit els jugadors

Nou comentari