Món Esport
Ansu Fati es va sotmetre a una tercera operació i n’hi podria haver una quarta
  • CA

Pèssimes notícies les que revela el diari AS. Segons informa aquest mitjà, el jove davanter de la Masia Ansu Fati es va sotmetre a una tercera operació de la lesió al menisc que arrossega des del novembre del 2020 i fins i tot podria passar per quiròfan una quarta vegada. La recuperació del futbolista de Guinea Bissau no fa més que entorpir-se setmana rere setmana i el seu genoll no s’estabilitza.

En principi, la primera intervenció havia de comportar uns quatre mesos de baixa, però la inflamació del genoll no va millorar amb el temps i el mes de gener es va sotmetre a una segona operació. Malgrat que des del Barça no s’ha confirmat mai, sí que va quedar clar que la seva baixa es començava a allargar molt més del previst i el mes de març va passar per tercera vegada per quiròfan per intentar salvar el menisc a la desesperada.

El més preocupant d’aquest cas és que tot indica que Ansu Fati no podrà conservar el seu menisc i se li haurà de treure. Això, que comportaria la quarta operació, solucionaria de forma ràpida el problema, però podria ocasionar problemes molt seriosos de cara a un futur no molt llunyà, cosa que escurçaria moltíssim la seva carrera.



Més notícies
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Aferrats a la Lliga més boja de la història (2-3)
Notícia: Aferrats a la Lliga més boja de la història (2-3)
Comparteix
El Barça remunta el gol inicial del València i guanya a Mestalla per continuar viu a la lluita pel títol
De Jong, jugador del Barça | Europa Press
Després dels tres punts, De Jong és la millor notícia
Notícia: Després dels tres punts, De Jong és la millor notícia
Comparteix
De nou, el migcampista ha fet un partit espectacular

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a maig 03, 2021 | 21:29
    Anònim maig 03, 2021 | 21:29
    I aquest xicot, n'Ansu Fati ? sabeu si està aprenent la llengua del país o encara és un inadaptat com tants jugadors i tècnics del Barça- No sé si en Laporta té algun interès en arreglar aquesta situació però jo, per la llengua que parlen la majoria dels seus jugadors i tècnics i el fet de disputar competicions espanyoles, considero el Barça un club espanyol i no pas català per molts símbols que portin al vestit els jugadors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa