Després dels tres punts, De Jong és la millor notícia

De nou, el migcampista ha fet un partit espectacular

El partit d’aquesta nit ha estat un digne exemple d’allò que està sent aquesta Lliga, i per extensió també un reflex dels últims mesos que ens estan tocant viure com allò que alguns en diuen “ciutadans del món”: situacions surrealistes, errors imperdonables i victòries pírriques en un context més aviat depressiu. En aquest caos particular del partit d’avui a Mestalla, l’home que s’ha mogut millor, i de manera més constant, ha estat Frenkie De Jong.

L’holandès no només ha brillat avui, sinó que el seu rendiment ve sent excel·lent des de ja fa unes quantes setmanes. Davant el València la gran part de jugades perill han tingut la seva figura com a element vertebrador. De Jong s’ha entès a la perfecció amb Messi, Griezmann i Pedri, i ha dotat de sentit un atac que moltes vegades ho fia tot a la qualitat individual del de sempre.

De fet, el segon gol dels blaugranes, el gol que ho revoluciona tot i trenca el partit a favor del Barça, ha sorgit del rebuig d’una rematada molt potent de cap de l’holandès. És a tot arreu. I a tot això, el Barça segueix viu a la Lliga. La setmana vinent l’Atlètic visitarà el Camp Nou i els culers segueixen tenint la Lliga al seu abast. Només caldrà posar-hi concentració, actitud, Messi, aquest De Jong i una mica de sort. Res més.

Més informació

Nou comentari