Món Esport
El Reial Madrid supera la Reial Societat i encarrila la Lliga (0-2)
  • CA

El Reial Madrid ha viscut una tarda de dissabte que ha superat les expectatives del madridista més optimista. L’equip de Carlo Ancelotti ha vençut la Reial Societat per 0-2. L’equip basc afrontava aquest partit com a tercer classificat. Per tant, els blancs s’han imposat a un rival directe en la lluita pel títol de Lliga i han augmentat la diferència amb l’equip donostiarra fins als deu punts. A més, l’Atlètic de Madrid, que era el segon classificat, ha perdut a casa contra el Mallorca per 1-2 i també s’allunya a deu punts del Reial Madrid. Per acabar-ho d’adobar, el Barça s’ha acabat de descartar de la lluita pel campionat de Primera Divisió en perdre davant el Betis, L’equip de Xavi Hernández té setze punts menys que els madrilenys. Ara, els principals perseguidors dels madridistes són Sevilla i Betis, amb vuit i nou punts de diferència respectivament respecte al lideratge.

El Reial Madrid ha aconseguit la victòria a Anoeta gràcies a dos gols a l’inici de la segona meitat. Primer, Jovic i Vinicius han protagonitzat una gran jugada que ha definit el brasiler amb un xut ajustat al pal. Deu minuts després, Kroos ha servit un córner, Casemiro ha pentinat la pilota i Jovic ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa amb una rematada de cap. La Reial Societat ha intentat reaccionar i no ha abaixat els braços en cap moment. Però no ha aconseguit inquietar gaire l’equip visitant.

La pitjor notícia per l’equip blanc ha estat la lesió de Karim Benzema. El màxim golejador de l’equip blanc s’ha estès a terra després d’un quart d’hora i s’ha endut la mà a la part posterior de la cama. Els gestos del francès deixaven clar que no podria continuar. Jovic ha substituït Benzema i ha mostrat un bon nivell en fer un gol i una assistència. La baixa de l’atacant gal pot resultar força sensible per al Reial Madrid, ja que es tracta del màxim artífex de l’equip amb 17 gols en 17 partits.



Més notícies
Jordi Alba, durant el partit contra el Betis | Europa Press
El Barça de Xavi mostra la seva pitjor versió (0-1)
Notícia: El Barça de Xavi mostra la seva pitjor versió (0-1)
Comparteix
El Betis assalta el Camp Nou en el pitjor partit dels blaugranes des de l'arribada de l'egarenc
Irene Paredes, jugadora del Barça | Barça femení
El Barça guanya el dia de l’homenatge a Alexia Putellas (4-0)
Notícia: El Barça guanya el dia de l’homenatge a Alexia Putellas (4-0)
Comparteix
El doblet de Jenni Hermoso i els gols de Claudia Pina i Aitana Bonmatí mantenen intractable l'equip blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa