Món Esport
El Reial Madrid desarma l’Alabès en catorze minuts (1-4)
  • CA

El Reial Madrid ha començat la Lliga amb una victòria per 1 a 4 davant l’Alabès. L’equip de Carlo Ancelotti ha resolt el partit amb tres gols en catorze minuts durant l’inici de la segona meitat. Benzema, per partida doble, Nacho i Vinicius han estat els autors de les dianes madridistes.

Els madrilenys han dominat els primers 45 minuts sense acabar a generar moltes accions de perill sobre la porteria de l’Alabès. Benzema ha disposat de la millor ocasió del primer temps amb un xut de rosca des de la frontal que ha marxat fregant el pal. Poc després, els locals s’han pogut avançar quan Edgar ha fet una centrada a l’àrea i Pere Pons ha enviat la pilota per sobre del travesser amb un tir molt potent.

El Reial Madrid ha passat per sobre de l’Alabès a l’inici de la segona meitat. Hazard ha controlat malament dins l’àrea després d’una passada de Lucas Vázquez, però el belga ha aconseguit fer un toc d’esperó per a Benzema. El francès ha definit amb una volea per fer el 0 a 1. Poc després, Nacho ha aprofitat una centrada de Modric després d’un córner per fer el segon amb la punta del peu.

Al minut 62, Benzema ha marcat el tercer. Valverde ha fet una bona jugada individual i ha assistit el davanter. El primer xut del francès l’ha aturat Pacheco, però el següent intent ha anat al fons de la xarxa. L’Alabès ha retallat distàncies des del punt de penal després que Courtois fes caure a Guietti dins l’àrea. Joselu ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima. Al temps afegit, Vinicius ha fet el quart gol del Reial Madrid amb una rematada de cap després d’una centrada d’Alaba.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta farà públics els resultats de l’auditoria aquest dilluns
Notícia: Laporta farà públics els resultats de l’auditoria aquest dilluns
Comparteix
El president blaugrana ha reaccionat de forma immediata a la carta que Bartomeu va dedicar-li divendres
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
Notícia: Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
Comparteix
El president del Reial Madrid desmenteix que sigui amic del CEO del Barça, Ferran Reverter

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa