Món Esport
Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
  • CA

El Reial Madrid ha emès un comunicat aquest dimecres signat pel seu president, Florentino Pérez. El màxim mandatari madridista ha sortit al pas de les declaracions de l’exmembre de la Comissió Espai Barça, Jaume Llopis, que l’acusava a la Cadena SER de ser molt amic del nou CEO del Barça, Ferran Reverter. A més, Llopis assegurava que entre Florentino Pérez i Reverter havien convençut a Laporta que no acceptés el tracte de la Lliga amb CVC i deixés anar Messi.

El president del Reial Madrid ha manifestat al seu comunicat que “és rotundament fals que mantingui una amistat amb el CEO del F.C. Barcelona, Ferran Reverter, ja que és una persona amb qui he coincidit dos cops a la meva vida. Una d’elles va ser fa quatre mesos i l’altre dissabte passat en una reunió que va tindre lloc a Barcelona amb el president Joan Laporta i Andrea Agnelli (president de la Juventus)”.

Tenint en compte les tres persones que hi havia presents a la reunió tot fa pensar que el tema que es va tractar va ser la Superlliga. Les entitats que lideren aquests tres directius són les úniques que es mantenen fidels a aquest projecte. La resta de clubs europeus que van unir-se en un principi van anunciar la seva retirada poc després.

A més, Florentino Pérez explica que “és impossible que hagi tingut cap influència en la sortida de Messi ni qualsevol altra decisió del F.C Barcelona, ja que la reunió es va celebrar quan ja s’havia produït el comunicat oficial sobre la marxa del futbolista”. L’empresari es dirigeix a Jaume Llopis en expressar que “espero que rectifiqui davant d’aquestes declaracions que no es corresponen amb la veritat”.

Davant d’això, Jaume Llopis ha emès un nou comunicat a través de la Cadena SER on es disculpa amb Florentino i admet que “probablement m’he excedit en qualificar d’amistat la relació entre el senyor Pérez i Reverter“. No obstant això, reitera que existeix una influència directa per part del president del Reial Madrid en la no-renovació de Messi. Llopis manifesta que el fet de no acceptar l’acord entre la Lliga i CVC per part de l’entitat madridista ni del Barça han propiciat la marxa de l’argentí i qui sap si ha obert la porta del Reial Madrid a Mbappé.



Més notícies
Joan Laporta, durant el comiat de Messi | Europa Press
Laporta, acusat de no renovar Messi per petició de Florentino Pérez
Notícia: Laporta, acusat de no renovar Messi per petició de Florentino Pérez
Comparteix
Un exmembre de la Comissió Espai Barça assegura que el president va rebre pressions per deixar escapar l'argentí
Messi durant la seva presentació amb el PSG | Europa Press
Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions”
Notícia: Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions”
Comparteix
El president del PSG ha negat que la incorporació de Messi incompleixi les normes del 'fair-play financer'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa