Món Esport
El madridisme assenyala quatre jugadors després de la derrota a París

El Reial Madrid ha sortit prou ben parat del partit d’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League. Els blancs han caigut derrotats al Parc dels Prínceps contra el París Saint-Germain (PSG), però els francesos només han pogut guanyar per la mínima en un duel que han controlat des del primer moment i on han xutat fins a vint-i-una vegades contra la porteria de Thibaut Courtois, que ha estat, sense cap mena de dubte, el millor dels merengues. A diferència d’ell, molts altres jugadors han estat molt menys encertats i el madridisme ha assenyalat diversos noms després de la derrota. El diari As recull en un informe els quatre futbolistes que surten més mal parats d’aquest xoc.

Dani Carvajal

El lateral dret madrileny ha quedat totalment retratat per dos jugadors del PSG: Nuno Mendes i Kylian Mbappé. El segon, sobretot, ha fet el que ha volgut amb ell, fins al punt de forçar-li un penal al segon temps, el qual ha fallat Leo Messi. En el gol de la victòria, Mbappé marxa de Carvajal amb moltíssima facilitat per acabar batent Courtois per sota les cames, qui ja no podia fer res més per contenir els atacs francesos.

Vinícius Jr.

Moltes de les esperances del madridisme estan dipositades en l’extrem francès, de la mateixa manera que en Karim Benzema, que tornava de lesió. Vinícius ha despertat aquesta temporada amb un gran rendiment que ha fet que els seus números de cara a porteria milloressin de forma significativa. Tanmateix, contra el PSG ha estat completament desaparegut i no ha pogut fer absolutament res per desequilibrar el partit.

Marco Asensio

És un cas similar al de Vinícius. Asensio ha aconseguit recuperar la seva millor versió durant els darrers partits, però al Parc dels Prínceps ha passat totalment desapercebut. A més a més, el diari As també considera que hauria d’haver ajudat el seu company Dani Carvajal en els marcatges a Mbappé, ja que el davanter francès estava marxant d’ell amb massa facilitat.

Luka Modric

Sorprenentment, el diari As també assenyala Modric. El veterà migcampista croat no ha estat el responsable del mal partit del Madrid, però és cert que no ha estat capaç d’imposar el seu domini sobre el terreny de joc. Tanmateix, les circumstàncies del duel tampoc no han estat òptimes perquè es pogués veure la millor versió de Luka Modric.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Mbappé medita no fitxar pel Madrid
Notícia: Mbappé medita no fitxar pel Madrid
Comparteix
El seu entorn hauria assegurat que el francès ara escolta el Liverpool
Kylian Mbappé defineix l'únic gol del partit | UEFA
Mbappé resol el tiroteig del PSG al Madrid amb un gol de geni (1-0)
Notícia: Mbappé resol el tiroteig del PSG al Madrid amb un gol de geni (1-0)
Comparteix
El crack francès atorga un mínim avantatge als seus en la darrera jugada del partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa