Món Esport
Mbappé medita no fitxar pel Madrid

Kylian Mbappé i el Reial Madrid són els grans protagonistes de l’actualitat del món del futbol. El davanter francès ha marcat el gol de la victòria en el partit d’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League entre l’equip blanc i el París Saint-Germain (PSG), actual conjunt del futbolista gal, el qual ha estat una diana de geni a l’últim minut. El madridisme ha encaixat aquest cop tan dur d’Mbappé amb una barreja de ràbia i admiració, ja que un jugador que ha de ser seu a partir de la pròxima temporada ha demostrat ser capaç de fer autèntiques meravelles, però a la vegada les ha fet per clavar una dura estocada als blancs en l’eliminatòria.

Avui la capital espanyola ha despertat amb una notícia preocupant per els seus interessos. I és que el diari Sport ha informat que l’entorn del futbolista francès medita la seva continuïtat a l’equip presidit per Nasser Al-Khelaifi i, fins i tot, escoltar el Liverpool. Es tracta d’un club que atrau al jugador. No només per la seva història i la seva grandesa. Cal parlar de projectes. Si ahir l’ídol d’Erling Haaland, Michu, assegurava que el noruec pensa en els projectes esportius a l’hora d’escollir el seu futur destí, Mbappé no en serà menys. És un futbolista que està escrivint una història molt maca al futbol i que vol seguir fent-ho.

En termes de projectes esportius, ara el Liverpool sembla ser superior al Madrid. Mentre uns compten amb un entrenador que encara la seva setena temporada al capdavant del club, els blancs han portat aquesta temporada Carlo Ancelotti més com a pegat que com a una altra cosa. I, si bé l’equip blanc està tenint una bona temporada fins ara, el pobre joc practicat pel seu equip en un escenari i un moment tan importants com els d’ahir podrien fer que Mbappé es repensés la seva decisió.

Cal tenir en compte el tipus de joc de britànics i espanyols. El Madrid ara mateix és un equip que s’adapta en gran mesura al que proposen els seus rivals. En canvi, el Liverpool sempre acostuma a jugar de la mateixa manera vertiginosa i vertical. Amb un joc que afavoreix les característiques de Mbappé. I, a més, l’entorn de Sadio Mané, futbolista que juga a la mateixa posició d’extrem esquerre que Mbappé i que ho fa com a titular indiscutible a Anfield, parla del desig del senegalès d’aterrar precisament al Reial Madrid o al Futbol Club Barcelona.

L’entorn de Mbappé assegura que el jugador està frustrat amb el projecte esportiu del Madrid esmentat i que no vol fer un pas enrere en la seva carrera. Per tant, ara el que resta de temporada i especialment el partit de tornada al Santiago Bernabeu seran moments decisius perquè els blancs atreguin el campió del món… o perquè aquest es desenamori dels blancs i pensi en altres possibles amors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa