Món Esport
La premsa madridista fa el ridícul assegurant que el Madrid pot fer sextet

El Reial Madrid es jugarà aquest dimecres la possibilitat d’aixecar el primer gran títol de la temporada. L’equip de Carlo Ancelotti, vigent campió de la UEFA Champions League, s’enfrontarà, en la Supercopa europea, a l’Eintracht de Frankfurt. Els alemanys, amb la condició de campió de l’Europa League, lluitaran per guanyar el seu primer trofeu d’aquestes característiques i evitar que els blancs ho facin per cinquena vegada. A més, podrien evitar que no optin a acabar aixecant cinc títols corresponents a l’any natural. Cinc, que no sis. Però això és quelcom que la premsa madridista no ha entès o no vol entendre.

Els darrers dies, diversos mitjans de la capital que han estat cobrint l’actualitat de l’equip i de la final disputada a la capital finesa de Helsinki, han fet el ridícul de manera surrealista. I és que han parlat de la possibilitat que Karim Benzema, Luka Modric i companyia puguin guanyar el Sextet. És a dir, quelcom similar al que va fer el Futbol Club Barcelona de Pep Guardiola l’any 2009 i el Bayern de Munic de Hansi Flick el 2020.

El Madrid no opta al sextet

Això, d’entrada, és impossible. I és que no es pot optar i molt menys guanyar el sextet si abans no s’ha guanyat el triplet. El Madrid va fer una temporada històrica, amb la consecució de la Lliga amb molta distància respecte el segon, i de la Champions de les remuntades. Tot i això, a la Copa va quedar eliminat a mans de l’Athletic Club. Va ser, doncs, un doblet que es podria acabar transformant en un quintuplet. És a dir, si aixequessin els trofeus de la present Supercopa, de la d’Espanya i del Mundial de Clubs, si bé aquesta sèrie acabaria a efectes pràctics a l’any 2023, es parlaria que haurien guanyat cinc títols corresponents a l’any natural.

Lluny d’això, la premsa en qüestió faria al·lusió a la possibilitat de sextet. Ho fa referint-se al fet que el Madrid podria guanyar els tres títols menors en qüestió, fer triplet durant la temporada que arrencarà i que, tot plegat, sumaria un sextet. En primer lloc, sembla agosarat parlar d’aquest escenari quan ni tan sols ha començat la pretemporada i quan, sense anar més lluny, el Barça s’ha reforçat tan bé. Després, si bé seria quelcom històric, no seria el mateix i per tant caldria fer servir un altre mot.

El Madrid, favorit contra el Frankfurt

Pel que fa a la part esportiva, els blancs, que podrien sortir amb el mateix onze que a la final de París contra el Liverpool, seran els grans favorits. Després de la derrota al clàssic de Las Vegas, han empatat a dos contra l’Amèrica mexicà, ja amb Benzema a la plantilla, i han derrotat la Juventus per dos gols a zero.

L’Eintracht de Frankfurt, que va eliminar el Barça a la passada Europa League abans de guanyar la gran final contra el Rangers de l’entrenador i exjugador blaugrana Giovanni van Bronckhorst, venen de perdre per 1-6 contra el Bayern de Munic, en la primera jornada de la Bundesliga. Això sí, han fet una bona pretemporada, amb tres victòries i un empat en quatre amistosos, i acaben de passar de ronda a la DFB Pokal.

D’altra banda, han tingut moviments importants a la seva plantilla aquest passat estiu. Els ha marxat, entre altres, Filip Kostic (a la Juventus, si bé encara no és oficial), un dels grans estàndards d’aquell equip que va conquerir el Camp Nou. El seu tècnic, Oliver Glasner, ho ha lamentat en una roda de premsa prèvia al matx, tot reconeixent que li genera “llàgrimes als ulls”. Això sí, també han incorporat el mític migcampista alemany Mario Götze i el davanter argentí Lucas Alario.



Més notícies
Els jugadors del Madrid celebren el gol de la final de la Champions | Europa Press
El Madrid de les remuntades guanya la catorzena Champions del club (0-1)
Notícia: El Madrid de les remuntades guanya la catorzena Champions del club (0-1)
Comparteix
El Liverpool tampoc no ha pogut frenar l'equip de Carlo Ancelotti, que ha guanyat la Lliga de Campions a París
Els jugadors de l'Eintracht de Frankfurt celebren un gol al Camp Nou davant de la seva afició | Europa Press
El Camp Nou abandona el seu equip i el Frankfurt elimina el Barça (2-3)
Notícia: El Camp Nou abandona el seu equip i el Frankfurt elimina el Barça (2-3)
Comparteix
El conjunt blaugrana ha caigut eliminat als quarts de final de l'Europa League en un estadi que no semblava el seu per la gran quantitat d'aficionats de l'equip rival que hi havia
Gareth Bale, celebrant un gol amb Gal·les | Europa Press
Bale carrega contra la premsa madridista després de les crítiques rebudes
Notícia: Bale carrega contra la premsa madridista després de les crítiques rebudes
Comparteix
El gal·lès ha donat reflexions interessants després d'haver-se exhibit amb la seva selecció
Robert Lewandowski, al Santiago Bernabéu | Europa Press
Lewandowski: “Sé com jugar contra el Reial Madrid”
Notícia: Lewandowski: “Sé com jugar contra el Reial Madrid”
Comparteix
El fitxatge blaugrana reconeix que és un expert en jugar bé i marcar gols contra els blancs

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 11, 2022 | 01:03
    Anònim agost 11, 2022 | 01:03
    Escuece que ganen, eh?
  2. Icona del comentari de: Culer emprenyat a agost 11, 2022 | 06:47
    Culer emprenyat agost 11, 2022 | 06:47
    Doncs ja voldríem els culers fer els mateixos ridículs que fa el Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa