Món Esport
El Madrid vol fitxar un jugador descartat pel Barça

El Reial Madrid vol fitxar el futbolista del Chelsea Antonio Rüdiger de cara a la pròxima temporada segons el diari Marca. Aquest jugador acaba contracte a l’estiu i, per tant, podria arribar lliure al conjunt blanc en el mes de juliol. La mateixa font afirma que l’entrenador madridista, Carlo Ancelotti, és qui ha demanat la incorporació del central al seu president, Florentino Pérez.

El Barça també va intentar el fitxatge d’aquest jugador, però va renunciar a ell perquè demanava cobrar dotze milions per temporada. La directiva blaugrana no estava disposada en cap cas a concedir aquest salari al jugador. Cal tenir en compte que el club barcelonista ha hagut de demanar a alguns dels seus futbolistes que cobraven una quantitat similar que rebaixessin el seu sou per tal d’ajudar al FC Barcelona a pal·liar la complicada situació financera que viu. Per tant, l’entitat culer ara no pot pagar un salari desorbitat a un jugador que ve de fora.

Hauria entès que ningú li pagarà dotze milions

El diari Marca afirma que Rüdiger ha reduït les seves pretensions econòmiques i ja hauria assimilat que ningú acceptarà pagar-li dotze milions d’euros. De fet, el mateix mitjà assegura que, si l’alemany no hagués accedit a cobrar un salari més baix, el Madrid no s’hauria interessat en el seu fitxatge. El motiu que hauria fet canviar la mentalitat del defensa són les diverses negociacions infructuoses que hauria mantingut amb diversos clubs europeus. El mateix Barça, el PSG i la Juventus van mostrar interès en aquest futbolista, però van tancar-li la porta en conèixer que volia cobrar dotze quilos.

Antonio Rüdiger seria un bon reforç per al Madrid. El defensa teutó ha jugat durant les últimes cinc temporades al Chelsea i ha estat titular indiscutible en totes elles. Aquest futbolista es va proclamar campió de la Champions League amb el conjunt londinenc en el curs passat. L’alemany també ha guanyat una FA Cup, una Europa League, un Mundial de Clubs i la Supercopa d’Europa. Rüdiger també és un jugador fix a la selecció alemanya, on coincideix amb un dels pals de paller de la plantilla madridista, Toni Kroos.



Més notícies
Harry Maguire, jugador del Manchester United | Europa Press
Un jugador anglès ha d’abandonar el seu domicili per una amenaça de bomba
Notícia: Un jugador anglès ha d’abandonar el seu domicili per una amenaça de bomba
Comparteix
El futbolista del Manchester United, Harry Maguire, hauria rebut diverses coaccions durant aquesta temporada
Frenkie de Jong i Ter Stegen parlen després d'un partit | FC Barcelona
El Barça podria rebre una oferta desorbitada per una peça clau
Notícia: El Barça podria rebre una oferta desorbitada per una peça clau
Comparteix
El Manchester United estaria interessat en Frenkie de Jong

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa