Món Esport
Un jugador anglès ha d’abandonar el seu domicili per una amenaça de bomba

El futbolista del Manchester United Harry Maguire ha viscut aquesta setmana un dels moments més complicats de la seva vida. El defensa s’ha vist obligat a abandonar casa seva després de rebre una amenaça de bomba segons el diari anglès The Sun. Aquest jugador hauria rebut un correu electrònic per part d’una persona anònima que assegurava que, si el central no abandonava la ciutat de Manchester en 72 hores, detonaria tres bombes al domicili del futbolista.

Harry Maguire estava entrenant amb el seu equip quan va rebre aquestes amenaces. El central li va comunicar la situació a la seva dona, que va abandonar el seu domicili juntament amb les seves filles i es va traslladar fora de la ciutat. El mateix diari anglès assegura que la muller del defensa està molt angoixada per les constants coaccions que rep el futbolista britànic. El jugador del Manchester United no va tornar a casa seva després de rebre les amenaces i va passar uns dies a casa d’un company d’equip.

La polícia ha registrat la casa de Maguire

A més, Maguire va denunciar els fets a la polícia, que es va prendre molt seriosament els missatges rebuts pel futbolista. De fet, els cossos de seguretat van realitzar un registre exhaustiu amb gossos a casa del jugador del Manchester United, on no han trobat cap objecte sospitós.

Diversos mitjans anglesos asseguren que els jugadors del conjunt red devil estan rebent coaccions de forma constant durant aquesta temporada. L’equip britànic està signant un curs bastant decebedor on, de moment, està fora de les places europees. A més, el dia abans que Maguire rebés el correu electrònic amenaçador, el Manchester United havia perdut per 4-0 davant el Liverpool. Aquest defensa és una de les figures més criticades de l’equip. Alguns seguidors consideren que no està rendint al nivell d’un jugador que ha costat 87 milions d’euros al seu club. A més, diversos aficionats de l’equip anglès apunten a aquest central com a culpable del gol que va suposar l’eliminació del United de la Champions League davant l’Atlètic de Madrid



Més notícies
Frenkie de Jong i Ter Stegen parlen després d'un partit | FC Barcelona
El Barça podria rebre una oferta desorbitada per una peça clau
Notícia: El Barça podria rebre una oferta desorbitada per una peça clau
Comparteix
El Manchester United estaria interessat en Frenkie de Jong
Gavi, jugador del Barça | FC Barcelona
Novetats en la renovació de Gavi amb el Barça
Notícia: Novetats en la renovació de Gavi amb el Barça
Comparteix
El club blaugrana tindria plena confiança a aconseguir la continuïtat del jugador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa