Món Esport
Novetats en la renovació de Gavi amb el Barça

El futbolista del Barça Gavi Páez finalitza el seu contracte amb el club blaugrana l’estiu del 2023. El migcampista encara no ha arribat a cap acord amb la directiva barcelonista per allargar el seu vincle amb l’entitat culer. Per tant, aquest prometedor jugador de tan sols 17 anys podria marxar gratis del FC Barcelona l’any vinent si no arriba a cap acord per renovar amb l’entitat culer.

Tot i que queda poc més d’un any per a la finalització del contracte de Gavi i el Barça encara no ha assegurat la seva continuïtat, el diari Sport assegura que el club blaugrana està molt tranquil amb aquesta situació. El mateix mitjà afirma que la directiva catalana no té cap dubte que el migcampista vol continuar al FC Barcelona més enllà de l’estiu del 2023. Ara mateix, Gavi estaria molt satisfet amb el seu rol al club blaugrana. Aquest jugador s’ha convertit en una peça clau als esquemes de l’equip de Xavi Hernández tot i la seva joventut. Bona prova d’això és que ha disputat 36 duels durant aquesta temporada en els quals ha marcat dos gols i ha repartit cinc assistències. Per tant, ara mateix no tindria cap mena d’interès a sortir del Barça.

Es podrien reprendre les negociacions en breu

L’Sport ha explicat durant les últimes setmanes que les conversacions entre el FC Barcelona i Gavi per tractar la renovació d’aquest jugador estaven aturades. Aquest mitjà assegura que ambdues parts van començar a negociar al gener. No obstant això, la directiva barcelonista va demanar a l’andalús aturar les conversacions perquè, en aquell mes, els despatxos del FC Barcelona estaven centrats a tancar les diverses incorporacions que va realitzar el club blaugrana durant el mercat d’estiu. Ara que el Barça ja ha fet dos fitxatges de cara a la temporada vinent i ha deixat mig encarrilada la renovació d’Araujo, sembla que el seu següent objectiu podria ser assegurar la continuïtat de Gavi. La directiva culer hauria esperat fins ara per tancar aquest capítol perquè tindria tota la confiança del món en resoldre aquesta renovació ràpidament.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | FC Barcelona
El Barça recupera l’honor del Camp Nou amb nou rècord d’assistència (5-1)
Notícia: El Barça recupera l’honor del Camp Nou amb nou rècord d’assistència (5-1)
Comparteix
Les blaugranes tenen peu i mig a la final de la Champions després de golejar el Wolfsburg
Piqué i Sergio Ramos durant un clàssic entre Barça i Madrid | Europa Press
Revelen una gran traïció de Piqué a Sergio Ramos
Notícia: Revelen una gran traïció de Piqué a Sergio Ramos
Comparteix
El central blaugrana va fer saber a Luis Rubiales que l'exmadridista el criticava

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa