Món Esport
Revelen una gran traïció de Piqué a Sergio Ramos

La trama protagonitzada pels missatges que s’han intercanviat el jugador del Barça Gerard Piqué i el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, sembla no haver arribat al seu final. El diari El Confidencial ha destapat algunes conversacions entre ambdues personalitats durant els últims dies on parlaven fa dos anys de modificar el format de la Supercopa d’Espanya, quelcom que es va acabar fent, i del repartiment dels diners generats amb aquest torneig. A més, aquest mateix mitjà també ha desvetllat uns missatges de Piqué on demana al màxim mandatari de la Federació Espanyola de Futbol que situï l’Andorra, club que presideix el defensa, a un grup fàcil de Segona B. A més, el futbolista culer també va preguntar per la possibilitat de ser inclòs a la llista de la selecció espanyola pels Jocs Olímpics de Tòquio.

El Confidencial ha tornat a la càrrega aquest divendres i ha revelat que Gerard Piqué va compartir amb Luis Rubiales un missatge que Sergio Ramos havia enviat al futbolista del Barça criticant al president de la RFEF. En aquesta conversació a través de WhatsApp, el defensa català diu el següent: “Rubi, aquest és un missatge que m’ha enviat Ramos. Queda-t’ho per a tu. Si us plau, que sigui confidencial”.

El cas és que Piqué va demanar ajuda a Sergio Ramos per forçar la marxa del president de l’Associació de Futbolistes Espanyols, David Aganzo. Aquest últim no tindria gens bona relació amb Rubiales segons diversos mitjans. Per aquest motiu, el president de la RFEF estava molt interessat en els moviments que feia Piqué per aconseguir desbancar Aganzo. Ramos no va voler participar en aquesta batalla i el futbolista del Barça s’ho va fer saber a Rubiales.

El contingut del missatge de Sergio Ramos

A més, en el missatge que Piqué va traslladar d’esquitllentes a Rubiales, Sergio Ramos va acusar el màxim mandatari de la Federació Espanyola de Futbol de voler tenir poder on no li toca. L’exfutbolista del Madrid expressava el següent: “Jo sé quina relació han tingut Rubi i Aganzo. Eran íntims i, quan es va presentar a la presidència de la RFEF, va col·locar l’altre (Aganzo) a l’AFE. Quan els dos es van veure amb un càrrec, van voler manar a la seva manera. Rubiales tenia tres o quatre persones a l’AFE que li explicaven tot el que passava i Aganzo els va fer fora. A partir d’aquell moment, va començar la guerra perquè Rubi vol manar a la Federació i a l’AFE“.



Més notícies
Els juagdors del Barça escolten a Xavi durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça esquiva un desastre en el moment decisiu de la temporada
Notícia: El Barça esquiva un desastre en el moment decisiu de la temporada
Comparteix
El club blaugrana descarta una lesió d'Araujo, que va retirar-se amb molèsties del darrer partit
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Quan tornarà Ansu Fati?
Notícia: Quan tornarà Ansu Fati?
Comparteix
El Barça no vol córrer amb la recuperació del davanter guineà i esperarà uns dies més del previst

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan T a abril 24, 2022 | 06:57
    Joan T abril 24, 2022 | 06:57
    Ostres. Un periodista allò que ha de saber és la llengua amb la qual escriu. Reviseu allò que publiqueu, si us plau. Ple de sintaxi castellana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa