Món Esport
El Barça esquiva un desastre en el moment decisiu de la temporada
  • CA

El Barça s’ha deslliurat d’un problema ben gros. El club blaugrana ha anunciat aquest dimarts que el seu defensa Ronald Araujo no pateix cap lesió. El central uruguaià va haver de retirar-se al minut 55 del partit del passat dijous al camp de la Reial Societat per culpa d’uns problemes físics. No obstant això, els serveis mèdics de l’entitat culer han realitzat algunes proves al sud-americà i han descartat que sofreixi algun tipus de traumatisme. Per tant, tot apunta que aquest jugador estarà disponible pel pròxim compromís del Barça, que tindrà lloc diumenge 24 d’abril al Camp Nou davant el Rayo Vallecano.

Xavi podrà disposar d’una de les seves peces clau

El fet que Ronald Araujo no tingui cap lesió suposa un gran alleujament per a Xavi Hernández. El charrúa és titular indiscutible a l’onze del Barça. Bona prova d’això és que aquest jugador és el segon central de la plantilla barcelonista que més partits ha disputat durant el present curs amb un total de 38. L’únic futbolista en aquesta posició que ha jugat més duels que Araujo és Piqué, que ha participat en 39. La temporada actual de l’uruguaià està sent brillant, ja que ha estat capaç de rendir tant al mig de la defensa com al lateral dret quan Xavi ha necessitat reconvertir-lo a aquesta demarcació. A més, ha mostrat una bona capacitat golejadora en haver fet quatre dianes en aquesta campanya.

A banda d’Araujo, altres quatre jugadors del Barça van acabar amb molèsties el partit davant la Reial Societat. És el cas de Gerard Piqué, Jordi Alba, Dani Alves i Gavi. El FC Barcelona no ha comunicat que cap d’aquests jugadors pateixi alguna lesió que li impedeixi estar operatiu en el partit el pròxim diumenge davant el Rayo Vallecano. En principi, tots ells haurien d’entrar a la convocatòria de Xavi Hernández. No obstant això, diversos mitjans asseguren que el tècnic blaugrana contempla la possibilitat de donar descans a Piqué o Dani Alves. L’entrenador culer va reconèixer que el central català sofreix unes molèsties des de fa dos mesos. Pel que fa al lateral brasiler, algunes informacions apunten que encara sentiria dolor al genoll després del cop que va patir al Reale Arena. Per tant, no seria estrany que algun dels dos veiés el següent duel des de la banqueta.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Quan tornarà Ansu Fati?
Notícia: Quan tornarà Ansu Fati?
Comparteix
El Barça no vol córrer amb la recuperació del davanter guineà i esperarà uns dies més del previst
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski
Notícia: Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski
Comparteix
El president del Barça ha obert la porta completament al fitxatge del davanter polonès: "Té possibilitats"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa