Món Esport
La premsa espanyola continua fent el ridícul per Mbappé

La negativa del jugador del Paris Saint-Germain Kylian Mbappé al Reial Madrid, materialitzada a través de l’anunci de la renovació del campió del món amb l’entitat francesa, continua aixecant molta polseguera. En primer lloc, els aficionats de l’equip blanc van iniciar un dol. No és per menys, tenint en compte que es tracta del jugador més hàbil del món i que donaven per fet el traspàs. També ho van fer una gran quantitat de mitjans de premsa madridista. Ara, però, alguns d’aquests demostren que no ho han superat amb fets que ratllen el ridícul.

Resulta molt cridaner i fins i tot poc professional, per una banda, el que ha fet la Cadena COPE. L’emissora radiofònica ha aconseguit entrevistar Luka Modrić dies abans que el croat pugui aixecar ni més ni menys que la seva cinquena UEFA Champions League. Això, però, no ha impedit que qui li feia les preguntes, Juanma Castaño, s’hagués enrecordat de Mbappé d’una manera forçada.

La pregunta de la Cadena COPE a Luka Modrić i la piulada posterior

El comunicador li ha preguntat si ha renovat, i Modrić li ho ha negat. El primer li ha qüestionat, doncs, que quan ho farà, i el madridista li ha contestat que “espero que sigui aviat”. Castaño, rient, li ha recordat que la temporada és a punt d’acabar, i que ha de ser abans de l’agost vinent, ja que és quan comença el nou curs. Un Modrić que ha recalcat que “espero que així sigui, però encara no”. A continuació, el presentador li ha preguntat si com a mínim estan negociant, i el migcampista ho ha tornat a negar, si bé ha explicat que té una bona relació amb el club.

I aquí, Castaño ha evidenciat l’obsessió que encara sobrevola a Madrid pel cas Mbappé. Perquè li ha demanat que “no facis la de Mbappé”. Però Modrić, intel·ligent, si bé ha rigut pel comentari, ha reivindicat que “passarà el que hagi de passar, però ara estic pensant en quelcom més important, que és la final de la Champions”.

Això ja denota l’obessió en qüestió. Però és que a més, després de l’entrevista, el programa, El Partidazo de COPE, ha fet el ridícul a les xarxes socials. I és que ha compartit el fragment en qüestió de l’entrevista, acompanyat d’un text patètic. Ha anunciat que “Luka Modrić s’enrecorda de Mbappé per a parlar de la seva renovació amb el Madrid”. En cap moment el futbolista ha estat qui s’ha enrecordat del davanter francès, sinó Castaño, que ha estat qui ha tret el nom.

La primera pregunta de Pedrerol a Benzema, sobre Mbappé

Després, hi ha un altre cas que va en la mateixa línia de l’obsessió esmentada. Un altre programa, en aquest cas de televisió, ha aconseguit una altra entrevista amb un altre jugador madridista. És El Chiringuito de Jugones, del canal Mega, amb Josep Pedrerol com a entrevistat i el davanter Karim Benzema com a entrevistat. Si bé el programa encara no ha emès l’entrevista sencera, ja que ho farà la nit de dimecres, ha compartit un fragment a les xarxes socials.

Concretament, el fragment és l’inici de l’entrevista. I la primera pregunta que fa Pedrerol al tercer màxim golejador històric de la Champions és si aquesta setmana ha estat complicat per a ell. I Benzema, qui molt probablement sabia de què parlava però que demostra ser intel·ligent i madridista, li fa una contrapregunta: “Complicada? Per què?”. Després, el presentador li pregunta si s’ha sentit traït per Mbappé, i Benzema torna a jugar: “Traït? Per què?”. I aquí, Pedrerol li recorda l’amistat entre tots dos. I Benzema sentencia: “Cadascú fa les seves coses i decideix el seu futur. Jo estic aquí, tranquil. Estic preparant el partit del dissabte”.

Per tant, Benzema, segon capità blanc, deixa clar, amb el seu puntet d’ironia, que el que està preparant ara mateix el seu equip és més transcendental que la qüestió de Mbappé. Si bé és veritat que la renovació del crack va ser d’impacte, els jugadors del Madrid estan a les portes del partit més important de la temporada. I ho deixen clar. En canvi, la premsa que cobreix la seva actualitat sembla no entendre-ho, i en canvi continua intentant pair el no fitxatge.



Més notícies
Nasser Al-Khelaïfi, amb Florentino Pérez | Europa Press
El PSG, a un pas de tornar a humiliar el Madrid
Notícia: El PSG, a un pas de tornar a humiliar el Madrid
Comparteix
El club francès podria prendre un fitxatge de les mans de Florentino Pérez
El Kun Agüero, exjugador de futbol | Europa Press
Agüero es burla sense pietat del Madrid per la renovació de Mbappé amb el PSG
Notícia: Agüero es burla sense pietat del Madrid per la renovació de Mbappé amb el PSG
Comparteix
L'exdavanter argentí és antimadridista i ha furgat a la ferida dels merengues
Kylian Mbappé i Leo Messi, jugadors del PSG, celebren un gol | Europa Press
La reacció de Messi a la renovació de Mbappé
Notícia: La reacció de Messi a la renovació de Mbappé
Comparteix
L'argentí, molt content amb la continuïtat de Mbappé al PSG per dos grans motius
Karim Benzema i Kylian Mbappé, durant un entrenament de la selecció francesa | Europa Press
Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Notícia: Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Comparteix
Els blancs han fet publicacions a les xarxes reivindicant el seu madridisme, i el francès els acusa d'haver obeït ordres

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a maig 25, 2022 | 18:38
    Guaita-que-fan-ara maig 25, 2022 | 18:38
    La premsa mandriles ensenyant el cul vermell com sempre
    • Icona del comentari de: Doctor Strangelove a maig 26, 2022 | 10:00
      Doctor Strangelove maig 26, 2022 | 10:00
      Tu sí que escrius com un mandril, talòs! Doc.
  2. Icona del comentari de: bs a maig 26, 2022 | 10:13
    bs maig 26, 2022 | 10:13
    pedrerol llepaculs botifler, penós

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa