Món Esport
Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid

Kylian Mbappé, davanter del Paris Saint-Germain, ha deixat en evidència els jugadors del Reial Madrid. Després que el club francès fes oficial la galàctica renovació del jugador, els Karim Benzema, Vinicius Jr i companyia van sorprendre a les xarxes socials fent publicacions reivindicant el seu madridisme i deixant clar el privilegi que suposa formar part del club blanc. I ara, en una entrevista a Le Parisien, el campió del món ha deixat clar que tot forma part d’una estratègia de la junta directiva.

La polèmica publicació de Benzema, una indirecta cap a Mbappé

En primer lloc, però, Mbappé ha estat preguntat per Benzema. El davanter del Madrid, flamant pitxitxi de LaLiga amb 27 gols, ha fet molt d’esforç els darrers mesos per aconseguir que el fitxatge arribés a bon port. Un cop ja va quedar clar que serà impossible, el quatre vegades campió d’Europa va publicar al seu compte personal d’Instagram una imatge del raper estatunidenc Tupac, qui es diu que va ser traït pels seus amics quan va ser assassinat. Una clara referència a l’operació frustrada de Mbappé, que el pitxitxi i màxim assistent de la Ligue 1 té en compte.

Mbappé deixa en evidència Florentino i els jugadors del Madrid

Preguntat per això, Mbappé ha reconegut que “he vist que tots els jugadors del Reial Madrid ho havien publicat. No només Benzema”, tot valorant que “no cal ser una eminència per entendre que ve de més amunt, ¿oi?”. I és que al llarg del passat diumenge, efectivament quasi tots els futbolistes de la plantilla blanca, que tenen tota una final de UEFA Champions League a l’horitzó, van penjar publicacions similars.

Per exemple, el migcampista uruguaià Fede Valverde va apuntar, al seu Twitter, que “ser del Madrid és un privilegi que no tothom pot tenir”. Frases molt passionals i en consonància que, com bé diu Mbappé, sembla que formen part d’una estratègia per deixar en evidència l’extrem. Ara, però, ha estat ell qui ho ha fet amb els blancs, tot desemmascarant-los.

Tornant a l’entrevista a Le Parisien, i a la relació de Mbappé amb Benzema, el primer ha revelat que, abans de prendre la decisió de continuar al PSG, “no vam parlar. No volia donar-li gaire importància. Sé que tothom parlava de Karim i de Kylian, de Kylian i de Karim… Quan ens reunim, ho discutirem. Em preguntarà per què i li explicaré aquesta elecció”.

Tots dos juguen junts a la selecció francesa des de l’any passat. I ara formen un duet temible, que no va ser capaç de fer grans coses a la passada Eurocopa però que està cridada a protagonitzar el Mundial del Qatar. Allà, la França de Didier Deschamps defensarà la seva corona, adquirida fa quatre anys a Rússia. Això sí, caldrà veure quina relació hi haurà al vestuari. Més enllà de Benzema, a França hi ha dos altres madridistes: Ferland Mendy i Éduardo Camavinga. Això sí, cap d’aquests dos, a diferència del nou de l’equip, s’han pronunciat públicament.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga, i Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El surrealista atac del president del PSG a LaLiga
Notícia: El surrealista atac del president del PSG a LaLiga
Comparteix
En la roda de premsa per oficialitzar la renovació de Kylian Mbappé, Nasser Al-Khelaïfi menysprea el nivell de la lliga espanyola
Mbappé, amb tots els jugadors del PSG que havien estat al Madrid | @KMbappe
Els dos gestos de Mbappé que indignen el madridisme: “Se’n fot”
Notícia: Els dos gestos de Mbappé que indignen el madridisme: “Se’n fot”
Comparteix
La renovació del davanter francès amb el PSG encara fa molt mal al club blanc
Kylian Mbappé, jugador del PSG | París Saint-Germain
El PSG anuncia la renovació de Mbappé fins a 2025
Notícia: El PSG anuncia la renovació de Mbappé fins a 2025
Comparteix
S'acaba el serial del darrer any i el madridisme es queda amb un pam de nas
Kylian Mbappé, al Santiago Bernabéu | Europa Press
Els plors del madridisme en saber que Mbappé renovarà amb el PSG
Notícia: Els plors del madridisme en saber que Mbappé renovarà amb el PSG
Comparteix
Les reaccions dels merengues més cèlebres a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa