Món Esport
Mbappé s’allunya cada cop més del Madrid

El serial de Kylian Mbappé continua oferint nous episodis i promet continuar fent-ho durant molts mesos. És un serial que, a hores d’ara, flirteja amb el plot twist. I és que tot apuntava que l’estiu passat s’embarcaria al Reial Madrid. Però Nasser Al-Khelaifi no va acceptar la multimilionària oferta de Florentino Pérez. Malgrat que només quedava un any perquè Mbappé fos lliure de negociar amb qui volgués. Però sembla que la jugada d’escacs ha sortit bé al xeic qatarià. I és que l’entorn del Paris Saint-Germain és cada vegada més optimista amb la continuïtat del seu astre.

Mbappé és, sense dubte, el futbolista del moment. L’home del moment en clau de futbol. No només apunta a dominar el món durant la dècada vinent futbolística. Fa molts anys que és una realitat. Malgrat encara ser molt jove, fa cinc anys i escaig va golejar per primera vegada a la Champions. El protagonista de l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League entre el Paris Saint-Germain i el Reial Madrid, que amb el golàs anotat a les acaballes del matx va convertir-se en el jugador més jove de la història en arribar als 32 gols a la competició continental (superant fins i tot Leo Messi), ja fa molts anys que està assentat a l’elit. I en boca del Madrid.

Però després d’uns mesos de rehabilitació parisenca, en els quals han intentat i estan intentant convèncer el francès, ara mateix sembla que ho aconseguiran. Darrerament, un exfutbolista s’ha referit al serial i ha enviat un nou daltabaix a les oficines del Madrid. Ho ha fet Jérôme Rothen, migcampista francès ja retirat que va formar part de la plantilla del PSG entre els anys 2004 i 2009.

Rothen ha assegurat que “les relacions entre Kylian Mbappé i el PSG s’han acostat. S’escalfa. És una realitat. Hi havia un 99% de probabilitats que se n’anés a l’agost. Ara, però, s’ha escalfat tant que hem arribat al 65% de probabilitats” i que, per tant, “encara ho tenen molt en contra”.

Tot i això, Rothen, que igual que Mbappé abans de jugar al PSG va iniciar la carrera al Mònaco, assegura, segons “em diuen”, que “tot podria canviar a millor per al PSG en qualsevol moment. Pesarà l’aspecte esportiu: allò que faci el PSG aquesta temporada especialment. El que m’han dit és que eliminar el Reial Madrid podria canviar les coses per a positiu per al PSG. És important dir-ho, perquè encara no s’ha guanyat”.

Poll Maker


Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El Madrid es posa nerviós i amenaça Mbappé
Notícia: El Madrid es posa nerviós i amenaça Mbappé
Comparteix
La directiva madridista vol que el francès resolgui el seu futur de forma imminent
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
Brutal estripada d’una llegenda del PSG contra Sergio Ramos
Notícia: Brutal estripada d’una llegenda del PSG contra Sergio Ramos
Comparteix
L'exfutbolista Alain Roche li ha demanat que es retiri

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa