Món Esport
VÍDEO | Benzema reflecteix el mal perdre del madridisme pel cas Mbappé

L’anunci de la renovació de Kylian Mbappé amb el París Saint-Germain ha estat un dels cops més baixos per a la moral del madridisme en els últims anys. El Reial Madrid havia assumit el seu fitxatge des de l’any passat i durant tota aquesta temporada s’han dedicat a admirar les proeses del davanter francès. Tant és així, que en la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League entre el PSG i el Madrid al Santiago Bernabéu, Mbappé va ser ovacionat tot i ser l’estrella de l’equip rival. Així doncs, aquest canvi d’opinió d’aquest curs de l’astre parisenc ha deixat molt tocat el madridisme fins al punt que ha arribat a ser declarat “enemic públic número u” al diari As.

El mal perdre del madridisme amb el cas Mbappé

Tota aquesta ràbia i frustració que sent el madridisme també ha derivat en reaccions de mal perdre. De cop i volta apareixen merengues que fa pocs dies eren fans absoluts de Mbappé que ara diuen que gairebé és millor que no hagi vingut. Per exemple, el president de l’Aragó, Javier Lambán, s’ha fet viral amb un text d’un “amic seu” on defensa que “no hay mal que por bien no venga” i apareixen frases com aquesta: “Mbappé no s’adona que el privilegi no és que ell vulgui venir al Madrid, sinó que el Madrid l’hagi escollit a ell, perquè ell necessita molt més el Madrid del que el Madrid el necessita a ell”.

Les declaracions de Karim Benzema

El davanter francès Karim Benzema ha estat entrevistat a Movistar Plus en el marc de la prèvia de la final de la UEFA Champions League del pròxim cap de setmana, que enfrontarà el Reial Madrid i el Liverpool, i ha reflectit tots aquests sentiments del madridisme pel cas Mbappé. Benzema, que no ha pogut esquivar algunes preguntes sobre la renovació del seu company de selecció amb el PSG, ha titllat aquest tema de “petites coses”, a la vegada que ha defensat que no està “enfadat” per aquest tema. Tot i això, quan li han dit que Mbappé ha assegurat que li donarà explicacions sobre la seva decisió, ha començat a riure, fet que s’ha entès com una burla de Benzema.



Més notícies
Karim Benzema i Kylian Mbappé, durant un entrenament de la selecció francesa | Europa Press
Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Notícia: Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Comparteix
Els blancs han fet publicacions a les xarxes reivindicant el seu madridisme, i el francès els acusa d'haver obeït ordres
Javier Tebas, president de LaLiga, i Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El surrealista atac del president del PSG a LaLiga
Notícia: El surrealista atac del president del PSG a LaLiga
Comparteix
En la roda de premsa per oficialitzar la renovació de Kylian Mbappé, Nasser Al-Khelaïfi menysprea el nivell de la lliga espanyola
Mbappé, amb tots els jugadors del PSG que havien estat al Madrid | @KMbappe
Els dos gestos de Mbappé que indignen el madridisme: “Se’n fot”
Notícia: Els dos gestos de Mbappé que indignen el madridisme: “Se’n fot”
Comparteix
La renovació del davanter francès amb el PSG encara fa molt mal al club blanc
Kylian Mbappé, al Santiago Bernabéu | Europa Press
Els plors del madridisme en saber que Mbappé renovarà amb el PSG
Notícia: Els plors del madridisme en saber que Mbappé renovarà amb el PSG
Comparteix
Les reaccions dels merengues més cèlebres a les xarxes socials

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavi a maig 24, 2022 | 21:08
    Xavi maig 24, 2022 | 21:08
    Si fa no fa com Griezman amb el Barça. Millor no hagues vingut mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa