Món Esport
Les declaracions d’Mbappé que no han agradat gens al madridisme
  • CA

Tothom dona per fet que Kylian Mbappé, davanter francès del París Saint-Germain (PSG), abandonarà aquest estiu el club gal, on juga des del 2017, i marxarà al Reial Madrid, ja que finalitza contracte i ho podrà fer de forma gratuïta. De fet, aquest darrer estiu ja va estar a punt de fer aquest viatge perquè Florentino Pérez, president merengue, va fer ofertes absolutament desorbitades al PSG per l’astre parisenc, però els propietaris qatarians de l’entitat gal·la es van negar a deixar escapar la seva estrella. Això ja va deixar el madridisme tocat, perquè la premsa de la capital estatal havia assegurat en diverses ocasions que el club francès acabaria acceptant les propostes de Florentino.

Tanmateix, els seguidors del Reial Madrid han accedit a esperar un any per veure com un nou galàctic aterra al Santiago Bernabéu i allà ningú no dubta que l’estiu del 2022 serà el moment en què Mbappé es convertirà en merengue. Ara bé, alguns indicis dels últims dies han fet pensar que aquest fitxatge no està tan assegurat com sembla. L’eliminatòria entre Madrid i PSG ha complicat les transaccions i, ara, una entrevista del davanter francès amb el mitjà Paris Match ha acabat de posar la mosca darrere l’orella al madridisme.

“M’encanten els imprevistos i les sorpreses”, ha assegurat Mbappé. De fet, això ho ha dit quan ha parlat sobre el seu futur i ha deixat algunes altres perles que fan pensar que no està tan tancat el seu fitxatge pel club blanc: “Ara que parlem de la meva carrera, pot haver-hi espai per a l’imprevist. M’agrada fer-me pregar, generar sorpresa… això forma part de la bellesa de l’esport. Poden succeir coses que canvien els teus plans: és impossible predir què faré en els pròxims vint anys”. Així doncs, Mbappé prefereix prendre’s amb calma el seu possible fitxatge pel Madrid.



Més notícies
Luka Modric, durant un partit amb el Madrid | Europa Press
El coronavirus s’acarnissa amb el Madrid
Notícia: El coronavirus s’acarnissa amb el Madrid
Comparteix
Els blancs compten amb un mínim de cinc casos a la plantilla
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Gir inesperat en el fitxatge d’Mbappé pel Madrid
Notícia: Gir inesperat en el fitxatge d’Mbappé pel Madrid
Comparteix
El sorteig dels vuitens de final de la Champions ha canviat el guió previst

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa