Món Esport
El coronavirus s’acarnissa amb el Madrid
  • CA

El Reial Madrid ha notificat fins a sis casos de jugadors del primer equip masculí de futbol que han donat positiu per coronavirus. Són els casos del migcampista croat Luka Modric, el lateral esquerre brasiler Marcelo, que són dos dels capitans del conjunt blanc, Gareth Bale, Rodrygo Goes, Marco Asensio i Andriy Lunin. A més a més, Davide Ancelotti, fill de l’entrenador, també ha estat infectat. Tot indica que hi ha hagut un brot de contagis entre la plantilla merengue que, si bé continua tenint suficients futbolistes per afrontar els seus partits, tindrà dificultats afegides en els seus pròxims compromisos.

D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Carlo Ancelotti haurà de jugar un mínim de dues jornades de Lliga sota mínims. Ara bé, els blancs han tingut sort, ja que un dels rivals és el Cadis, que es troba a la part baixa de la classificació, i l’altre és l’Athletic Club, que no ha acabat de començar la temporada amb bon peu. El Madrid, líder de la Lliga i amb vuit punts sobre el segon classificat, el Sevilla, i tretze i divuit sobre l’Atlètic de Madrid i el Futbol Club Barcelona, respectivament, es podria permetre fins i tot cedir algun empat o alguna derrota, ja que el seu avantatge a la taula és majúscul.

La primera mesura que ha pres el club madrileny ha estat suspendre els entrenaments més imminents per assegurar-se que no hi ha més casos de Covid-19 a la plantilla. Fins al moment, els blancs són els més afectats per aquesta sisena onada de la pandèmia, ja que no hi ha cap altre equip de la Lliga que es trobi en una situació tan dramàtica. Això sí, el València ha anunciat que compta amb alguns casos entre els membres de l’equip tècnic, cosa que no hauria de dificultar el seu rendiment esportiu.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Gir inesperat en el fitxatge d’Mbappé pel Madrid
Notícia: Gir inesperat en el fitxatge d’Mbappé pel Madrid
Comparteix
El sorteig dels vuitens de final de la Champions ha canviat el guió previst
Sergio Ramos, abans d'un partit del Madrid | Europa Press
Les paraules que va dir Ramos amb el Madrid que ara el delaten
Notícia: Les paraules que va dir Ramos amb el Madrid que ara el delaten
Comparteix
"Mai no marxaria a cap equip que pogués ser rival del Madrid", va dir el 2019

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa