Món Esport
Gir inesperat en el fitxatge d’Mbappé pel Madrid
  • CA

El jove davanter francès del París Saint-Germain (PSG) Kylian Mbappé hauria de convertir-se en nou futbolista del Reial Madrid l’estiu vinent amb gairebé tota probabilitat. Si bé el passat mes d’agost ja va estar a punt de fer el pas cap a la capital estatal, però el club qatarià el va poder retenir a la força, el pròxim mes de juliol ja serà impossible per a l’entitat parisenca, a causa de la finalització del contracte de l’astre gal.

Tanmateix, el sorteig dels vuitens de final de la UEFA Champions League ha complicat les coses per al president Florentino Pérez i el club merengue. Després de la repetició del sorteig, el Madrid va quedar emparellat amb el PSG, actual equip on milita Mbappé, i això ha canviat la perspectiva dels blancs respecte al seu fitxatge. Segons informa el diari As, per respecte al club francès i per no condicionar l’eliminatòria dels vuitens de final, el Reial Madrid no tancarà l’acord amb el davanter francès fins que no finalitzi el xoc entre ambdós equips. Els merengues podrien fer-ho a partir de l’1 de gener, però sembla que aquesta signatura del fitxatge no es produirà fins al mes de març, un cop ja hagi acabat la ronda dels vuitens de la Champions.

Aquest gir de guió donarà un marge d’uns dos mesos al PSG per intentar canviar el rumb de les negociacions i tornar a asseure’s amb Mbappé per intentar-lo convèncer que es quedi a França. De fet, el mitjà esportiu L’Équipe assegura que la intenció dels propietaris qatarians del París Saint-Germain és tornar a oferir-li un contracte astronòmic, que millori fins i tot les condicions dels acords que tenen amb Leo Messi i Neymar Jr., per aconseguir retenir-lo a París. Ara per ara això sembla molt poc probable, però el PSG intentarà cremar totes les naus abans de deixar escapar una de les grans estrelles del futbol mundial.



Més notícies
Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
La repetició del sorteig de la Champions condemna el Madrid
Notícia: La repetició del sorteig de la Champions condemna el Madrid
Comparteix
Els blancs han passat d'enfrontar-se al Benfica a fer-ho amb el PSG
Sergio Ramos, abans d'un partit del Madrid | Europa Press
Les paraules que va dir Ramos amb el Madrid que ara el delaten
Notícia: Les paraules que va dir Ramos amb el Madrid que ara el delaten
Comparteix
"Mai no marxaria a cap equip que pogués ser rival del Madrid", va dir el 2019

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa