Món Esport
El motiu pel qual demanen cinc anys de presó per a Benzema
  • CA

El futbolista del Reial Madrid Karim Benzema es troba immers en un judici on la Fiscalia demana cinc anys de presó per a ell i una multa de 75.000. A causa dels viatges que ha de realitzar pels diversos partits que té el seu equip, Benzema no s’ha pogut personar als tribunals, a Versalles, així que, segons contempla la llei francesa, la seva defensa està duent a terme el judici sense la presència del jugador gal.

El cas que ha dut Benzema fins a aquesta situació és un presumpte xantatge que hauria fet el davanter del Madrid al seu excompany de la selecció francesa Mathieu Valbuena el 2015. Concretament, Benzema hauria tingut accés a un vídeo de contingut sexual protagonitzat per Valbuena i l’hauria amenaçat a través d’això. El mateix any 2015 Benzema ja va passar una nit al calabós per aquest cas. També va ser apartat de la selecció durant sis temporades.

Ara bé, Benzema no és l’únic actor dels fets. Tot plegat va començar quan Valbuena va demanar a Axel Angot, expert en tecnologia, que li recuperés tots els documents d’un telèfon mòbil espatllat. En aquest procés, Angot i el seu suposat còmplice, Mustapha Zouaoui, haurien aconseguit contactar amb Benzema a través de Karim Zenati, un amic en comú dels tres, i d’aquesta manera el vídeo hauria arribat fins al futbolista.

Angot s’ha declarat culpable al judici, però ha assegurat que va enviar el document a altres persones més enllà de Benzema i que diversos jugadors de la selecció francesa també l’haurien vist. La defensa del davanter del Madrid, per la seva banda, diu que ell va parlar amb Valbuena, però per intentar-lo ajudar i no per fer-li xantatge, però que ho va acabar interpretant malament. Així doncs, no es preveu que Benzema acabi a la presó, cosa que suposa un alleugeriment per al madridisme, ja que és el jugador més destacat de la plantilla actualment.



Més notícies
Reverter, Laporta, Florentino i Agnelli, durant una reunió | Botafumeiro
La Superlliga canvia totalment de format per carregar-se la Champions
Notícia: La Superlliga canvia totalment de format per carregar-se la Champions
Comparteix
Ja no serà un torneig tancat i hi haurà dues divisions de vint equips
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi es converteix en el gran protagonista de la nit de Champions
Notícia: Messi es converteix en el gran protagonista de la nit de Champions
Comparteix
El futbolista argentí del PSG ha marcat el seu primer doblet per donar el triomf a l'equip francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa