Món Esport
Gareth Bale es trenca novament i podria ser baixa dos mesos
  • CA
agraph -->

El jugador del Reial Madrid, Gareth Bale, podria estar vivint el seu enèsim contratemps de salut. El periodista Miguel Ángel Díaz, de la Cadena Cope, assegura que el davanter madridista pateix una lesió que podria comportar entre vuit i deu setmanes de baixa.

Bale va patir unes molèsties als isquiotibials el passat dissabte al primer entrenament que l’equip de Carlo Ancelotti va realitzar al Santiago Bernabéu aquesta temporada. Davant d’això, el davanter es va retirar de la sessió prèvia al partit dels blancs davant el Celta. Uns dies després, la premsa de Madrid apunta que el problema del gal·lès podria ser més greu del que s’esperava en un principi.

Miguel Ángel Díaz explica que el jugador està molt decebut, ja que se sentia molt implicat amb el Reial Madrid aquesta temporada. Bale va jugar cedit al Tottenham la passada temporada, però l’arribada d’Ancelotti a la banqueta madridista ha motivat molt al davanter. La millor temporada de l’extrem a l’equip blanc va ser la 2013/14, amb l’italià com a tècnic.

El gal·lès va disputar com a titular els tres primers duels del Reial Madrid aquesta temporada i va fer un gol davant el Llevant. Després, l’atacant va jugar tres partits amb la selecció del seu país i en tots tres enfrontaments va completar els 90 minuts. A més, Bale va fer un hat-trick en la victòria de Gal·les contra Bielorússia.

Els problemes físics del davanter han estat constants des de l’arribada del jugador a l’entitat presidida per Florentinto Pérez. De fet, Bale no ha arribat a disputar 40 partits en tres de les set temporades on ha vestit la samarreta blanca a causa de diverses lesions. La seva darrera temporada al conjunt madrileny va ser la pitjor quant a lesions, ja que tan sols va poder jugar 23 duels.



Més notícies
Primer entrenament del Reial Madrid al nou Bernabéu | Real Madrid
Una lesió protagonitza l’estrena del Reial Madrid al nou Bernabéu
Notícia: Una lesió protagonitza l’estrena del Reial Madrid al nou Bernabéu
Comparteix
Gareth Bale va patir unes molèsties al darrer entrenament abans de rebre el Celta
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
El Barça impugna l’acord de la Lliga amb CVC i Javier Tebas respon
Notícia: El Barça impugna l’acord de la Lliga amb CVC i Javier Tebas respon
Comparteix
El Reial Madrid i l'Athletic també participen en la impugnació d'aquesta operació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa