Món Esport
Florentino Pérez hauria tancat el primer fitxatge de l’any pel Madrid
  • CA

El Reial Madrid se situa líder de la Lliga Santander i està classificat pels vuits de final de la Champions League. A més, està vivint una temporada força tranquil·la perquè l’Atlètic de Madrid i el Barça no li estan fent competència en la lluita per la Lliga i el seu principal perseguidor és el Sevilla, que té vuit punts menys que els blancs.

Dit això, sembla que el Reial Madrid no té cap necessitat urgent de reforçar la seva plantilla. De totes maneres, el seu president, Florentino Pérez, no desaprofita mai cap oportunitat d’adquirir nous jugadors a un cost baix. Bona prova d’això és que la directiva madridista ja fa temps que segueix al futbolista del Chelsea Antonio Rüdiger. Aquest central finalitza el seu contracte amb el club anglès el pròxim 30 de juny i encara no ha renovat. Per tant, podria fitxar per qualsevol equip el pròxim estiu sense que el seu nou propietari hagi de pagar traspàs.

Diversos mitjans apunten que el Chelsea encara no ha donat per perdut aquest jugador, però el defensa ja estaria escoltant ofertes d’altres clubs, com el Reial Madrid. De fet, el diari angles ‘The Telegraph’ assegura que el vestidor madridista ja dona per fet el fitxatge d’Antonio Rüdiger. Tres integrants de la plantilla blanca com Kroos, Courtois i Hazard han estat companys i són amics del central alemany i haurien rebut notícies optimistes per part de Rüdiger respecte al seu fitxatge. A més, el mitjà italià Sportitalia afirma que Florentino Pérez ja ha aconseguit convèncer el defensa i aquest signarà un contracte amb un sou de deu milions d’euros anuals.

No obstant això, les informacions que arriben des de Madrid són una mica menys optimistes. Diversos mitjans apunten que les negociacions entre el Reial Madrid i el jugador van per bon camí, però encara no estan del tot tancades. Antonio Rüdiger estaria demanant un salari de dotze milions d’euros, és a dir, el doble del que cobra actualment al Chelsea. A més, l’ABC afirma que el defensa demana una prima de fitxatge de 20 milions d’euros. Tot i les exigències econòmiques del jugador, el Reial Madrid sembla molt a prop d’adquirir els serveis del jugador un cop finalitzi el seu actual contracte.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi recupera dos jugadors i en descarta un altre per visitar Mallorca
Notícia: Xavi recupera dos jugadors i en descarta un altre per visitar Mallorca
Comparteix
Quinze jugadors de l'equip blaugrana no estan disponibles per disputar aquest partit
Álvaro Morata, amb la Juventus de Torí | Europa Press
Morata, a només un pas de fitxar pel Barça
Notícia: Morata, a només un pas de fitxar pel Barça
Comparteix
El davanter madrileny ja hauria arribat a un acord amb l'entitat blaugrana, segons informa la premsa italiana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa