Món Esport
Xavi recupera dos jugadors i en descarta un altre per visitar Mallorca
  • CA

El Barça ha fet pública la convocatòria de Xavi Hernández pel partit que disputarà l’equip blaugrana al camp del Mallorca el pròxim diumenge 2 de gener a les 21:00 hores. Dos dels nou jugadors barcelonistes que patien la Covid-19 s’han recuperat a temps de disputar aquest partit. És el cas de Clément Lenglet i Samuel Umtiti. Els vuit jugadors del Barça que encara són positiu i es perdran aquest partit són Dani Alves, Gavi, Jordi Alba, Alejandro Balde, Ousmane Dembélé, Sergiño Dest, Coutinho i Abde Ezzalazouli.

Aquestes baixes s’uneixen a les altres cinc que té el club blaugrana per lesió: Memphis Depay, Sergi Roberto, Ansu Fati, Pedri i Martin Braithwaite. A més, Sergio Busquets tampoc podrà jugar aquest partit per sanció i Ferran Torres, nou fitxatge del Barça, encara no està inscrit a la Lliga. Per últim, l’entrenador blaugrana ha decidit no fer entrar Yusuf Demir a la convocatòria perquè l’austríac està molt a prop de marxar del Barça.

En total, l’equip de Xavi Hernández compta amb quinze baixes i un descartat. El tècnic blaugrana ha expressat la seva molèstia pel fet que LaLiga no ajorni el partit en la roda de premsa prèvia a aquest duel: “Crec que era el moment de suspendre el partit. Si ens atenim al sentit comú, això adultera la competició. El nostre partit contra el Sevilla es va suspendre perquè tres sud-americans del seu equip no arribaven a temps. Però sembla que les normes són molt dures i haurem de jugar”.

Xavi Hernández s’ha vist obligat a recórrer a deu futbolistes del filial per completar la seva convocatòria: Iñaki Peña, Nico, Ferran Jutglà, Ilias Akhomach, Álvaro Sanz, Arnau Comas, Mika Mármol, Guillem Jaime, Lucas de Vega i Estanis Pedrola. Els quatre primers ja saben el que és debutar amb el primer equip del Barça. A més, Álvaro Sanz ha anat convocat en tres partits amb el conjunt blaugrana, però mai ha arribat a debutar. Els altres cinc jugadors s’estrenen en una convocatòria en partit oficial a la màxima categoria.

La convocatòria completa del Barça per visitar el Mallorca en la pròxima jornada de Lliga és la següent: Ter Stegen, Piqué, Araujo, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Luuk de Jong, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Eric García, Iñaki Peña, Nico, Ferran Jutglà, Álvaro Sanz, Arnau Comas, Ilias Akhomach, Guillem Jaime, Estanis Pedrola, Lucas de Vega i Mika Mármol.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández carrega contra la Lliga i envia un missatge a Dembélé
Notícia: Xavi Hernández carrega contra la Lliga i envia un missatge a Dembélé
Comparteix
L'entrenador del Barça assegura que les condicions en què es jugarà el partit adulteren la competició
Álvaro Morata, amb la Juventus de Torí | Europa Press
Morata, a només un pas de fitxar pel Barça
Notícia: Morata, a només un pas de fitxar pel Barça
Comparteix
El davanter madrileny ja hauria arribat a un acord amb l'entitat blaugrana, segons informa la premsa italiana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa