Món Esport
Morata, a només un pas de fitxar pel Barça
  • CA

El davanter de la Juventus Álvaro Morata està molt a prop de convertir-se en nou jugador del Barça. El primer pas perquè l’exmadridista vesteixi la samarreta blaugrana ja està fet perquè l’entitat culer i el jugador ja han acordat les condicions del seu contracte. L’atacant signaria amb el Barça fins a l’any 2023 segons el periodista Romeo Agresti.

La direcció esportiva barcelonista ha trigat molt poc a convèncer Morata, però ara ha d’afrontar la difícil missió de convèncer la Juventus i l’Atlètic de Madrid per incorporar aquest jugador. El davanter està cedit per segona temporada a l’equip italià per part del club madrileny. La Juventus disposa d’una opció de compra de 35 milions d’euros. A hores d’ara, sembla poc probable que l’equip torinès pagui aquesta quantitat per Morata per dos motius. Primer, perquè la Juventus viu una situació econòmica molt delicada i, a més, el futbolista no té gaire bona relació amb el seu entrenador, Massimiliano Allegri. De fet, el tècnic i Morata han protagonitzat alguna esbroncada enmig d’un partit aquesta temporada.

Pel que fa a l’Atlètic de Madrid, va pagar 55 milions per aquest jugador i està per veure quants diners vol ingressar l’equip matalasser per l’atacant. El diari AS assegura que l’Atlètic de Madrid no té intenció de recuperar Morata i el davanter tampoc vol tornar a jugar a les ordres de Diego Pablo Simeone. Per tant, aquesta situació podria abaratir el preu del jugador.

Tot i la tensa relació que té amb el seu entrenador, Álvaro Morata està sent titular habitual amb la Juventus aquesta temporada. El davanter suma set gols aquest curs i va fer-ne 20 en el passat. Aquesta temporada de l’equip torinès no està sent gens bona, ja que se situa cinquè a la classificació. A més, l’últim curs de la Juventus va ser un autèntic fracàs perquè no va guanyar cap títol després d’aconseguir nou lligues consecutives.



Més notícies
Philippe Coutinho, a la banqueta del Barça | Europa Press
El Barça troba una possible sortida per a Coutinho
Notícia: El Barça troba una possible sortida per a Coutinho
Comparteix
El davanter brasiler podria tornar al seu país per tenir opcions de ser convocat per al Mundial
Ousmane Dembélé, en arxiu | Europa Press
El Barça dona Dembélé per perdut i es planteja un càstig exemplar
Notícia: El Barça dona Dembélé per perdut i es planteja un càstig exemplar
Comparteix
Si no renova, podria passar sis mesos a la graderia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa