Món Esport
Florentino Pérez veu esfumar-se una operació milionària per tapar un fracàs

Brahim Díaz és un futbolista del Reial Madrid de tan sols 22 anys que juga cedit al Milan per segona temporada consecutiva. El migcampista va rendir a un gran nivell durant la temporada passada al club italià, on va anotar set gols i va repartir tres assistències. El seu bon rendiment va propiciar que l’entitat milanesa sol·licités al conjunt madrileny allargar el préstec de l’andalús al Milan durant dos cursos més. A més, l’equip transalpí va acordar amb Florentino Pérez, president del Madrid disposar d’una opció de compra de 22 milions d’euros pel futbolista.

El seu rendiment ha baixat considerablement

El bon estat de forma Brahim Díaz durant la passada campanya es va allargar a començaments de la temporada actual. El migcampista va fer quatre gols i dues assistències durant el primer mes de competició i el Milan semblava cada cop més convençut que executaria l’opció de compra de 22 milions d’euros per aquest futbolista. No obstant això, el rendiment del malagueny no ha tornat a ser el mateix des de l’octubre. Brahim Díaz va fer tres assistències més abans d’acabar 2021, però no ha tornat a marcar. De fet, l’andalús tan sols ha participat en un gol des de principi d’any i va ser a la Copa italiana durant el mes de gener. Des de llavors, el jugador cedit pel Madrid no ha aconseguit veure porteria ni fer una passada de gol.

El sotrac que viu Brahim Diaz està començant a fer pujar la mosca al nas a la directiva del Milan. El mitjà italià La Gazzeta dello Sport assegura que el club transalpí, ara mateix, no estaria disposat a pagar l’opció de compra pel futbolista i s’estaria arribant a plantejar trencar l’acord amb el Madrid per la cessió de l’andalús i fer-lo tornar al conjunt blanc el pròxim estiu.

Ara per ara, el fitxatge de Brahim Díaz ha resultat un autèntic fracàs per l’entitat presidida per Florentino Pérez. El president madridista va pagar 17 milions pel seu fitxatge a l’hivern del 2019 tot i que podia fitxar-lo gratis sis mesos després perquè acabava contracte aquell mateix any. El malagueny va vestir de blanc durant temporada i mitja i tan sols va fer dos gols i tres assistències en 21 partits i mai va arribar a fer-se un lloc com a titular ni de bon tros. Per aquest motiu, el Madrid va decidir cedir-lo al Milan. Florentino Pérez tenia l’esperança d’acabar ingressant 22 milions per l’opció de compra de Brahím Díaz i així obtenir una mica de benefici per aquest jugador, però ara mateix sembla que aquesta possibilitat està més lluny que mai de convertir-se en realitat.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Notícia: El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Comparteix
Els futbolistes blaugranes estarien sorpresos pels alts salaris que rebran Kessié i Christensen
Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney, companys al Manchester United entre 2004 i 2009 | Manchester United
La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany
Notícia: La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany
Comparteix
Ha titllat Rooney de gelós, i aquest li ha respòs amb un pal, citant Leo Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa