Món Esport
La gran palla mental del madridisme amb Haaland

El madridisme està eufòric i, aquest cop, tenen tota la raó del món per estar-ho. El seu equip acaba d’aconseguir una proesa sense gaires precedents, ja que tenia l’eliminatòria contra el París Saint-Germain perduda al minut 60 de la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League, i amb menys de vint minuts Karim Benzema va donar la volta al marcador i va marcar un hat-trick gairebé històric per classificar-se per als quarts de final. La ressaca d’aquesta gesta ha durat diversos dies, tant per l’eufòria desfermada sense aturador del madridisme, com per la gran decepció dels aficionats del PSG.

El madridisme, eufòric, ho interpreta tot a la seva manera

Ara bé, els merengues han portat la seva alegria una mica massa enllà. Després que hagués transcendit que el Manchester City era l’equip més ben posicionat per fitxar el davanter noruec Erling Braut Haaland, jove estrella del Borussia Dortmund, i que el Futbol Club Barcelona era el segon en discòrdia, el Reial Madrid havia quedat relativament fora de puja. Tanmateix, una reacció del futbolista a les xarxes socials, combinada amb el moment dolç que viu el madridisme, ha provocat que els aficionats del club blanc estiguin pràcticament segurs que Haaland jugarà al Santiago Bernabéu la temporada vinent.

El gest de Haaland amb Benzema a les xarxes socials

Concretament, el davanter noruec ha fet m’agrada a una publicació de Karim Benzema després de la seva gran actuació contra el PSG. El francès ha compartit una imatge seva celebrant un gol amb el text “Hala Madrid” i Haaland hi ha reaccionat positivament. Tanmateix, es tracta d’una publicació d’un moment important del futbol europeu i no és estrany que l’atacant del Borussia Dortmund hagi volgut mostrar la seva sorpresa. De fet, gairebé un milió i mig de persones han fet el mateix que Haaland amb aquesta imatge de Benzema. Ara bé, a Madrid s’ha interpretat com un símbol clar de les intencions del jugador i fins i tot es pot llegir al diari As que es tracta d’un “m’agrada aclaridor en ple debat sobre el futur del davanter noruec”.



Més notícies
Leo Messi, amb la Pilota d'Or | Europa Press
Canvi radical a la Pilota d’Or que impedeix que Messi o Mbappé la guanyin
Notícia: Canvi radical a la Pilota d’Or que impedeix que Messi o Mbappé la guanyin
Comparteix
En comptes de comptabilitzar l'any natural, France Football tindrà en compte la temporada, així que el Mundial de Qatar en quedarà fora
Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Confirmada la condició bàsica de Haaland per fitxar pel Barça
Notícia: Confirmada la condició bàsica de Haaland per fitxar pel Barça
Comparteix
La premsa esportiva francesa assegura que el davanter noruec demana un contracte curt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa