Món Esport
Confirmada la condició bàsica de Haaland per fitxar pel Barça

Encara no ha començat el mercat de fitxatges d’estiu i Erling Haaland, que serà un dels grans protagonistes d’aquesta finestra de traspassos que començarà l’1 de juliol, ja ocupa pàgines i pàgines a tota la premsa esportiva. El davanter noruec del Borussia Dortmund és un dels jugadors més desitjats d’Europa i el seu club està disposat a vendre’l, ja que finalitza contracte aviat i no volen que marxi gratuïtament. És per això que entre algunes institucions futbolístiques del continent s’ha obert una mena de subhasta per endur-se el golejador escandinau, on, finalment, el Manchester City i el Futbol Club Barcelona són els dos equips més ben posicionats per fitxar-lo.

Haaland posa una condició al Barça

Malgrat que el mateix Barça reconeix que el City de Pep Guardiola està un pas per davant seu, l’entitat blaugrana no deixarà d’intentar-ho en tot moment i buscarà convèncer Haaland de la forma que sigui per incorporar-lo. Una de les coses que haurà de fer serà, doncs, garantir els seus desitjos i les seves condicions i la premsa francesa n’ha confirmat una que ja havia estat revelada amb anterioritat. Segons el mitjà especialitzat en el mercat de fitxatges Le10sport, Haaland demanaria un contracte curt al Barça per poder-hi anar. D’aquesta manera, en comptes dels cinc anys que se solen signar amb els jugadors joves, en demanaria uns dos o tres, cosa que permetria al jugador i al seu representant, Mino Raiola, renegociar un contracte de seguida en cas de renovació. Es tracta d’una estratègia habitual de l’agent italià.

Aquesta estratègia podria permetre al Barça lluitar contra la potència econòmica del Manchester City, ja que el club blaugrana podria oferir millors condicions a Haaland en un període relativament curt de temps. D’altra banda, la premsa madrilenya ha parlat en les darreres hores d’una oferta del Reial Madrid al jugador noruec que igualaria les xifres dels citizens. En qualsevol cas, els blancs no estan uns quants passos per darrer del Barça i del City pel que fa als diners, sinó que aquests dos clubs han dut a terme moltes més trobades i reunions amb el Borussia Dortmund, Mino Raiola i el mateix Erling Haaland.



Més notícies
Pep Guardiola i Xavi Hernández | Europa Press
Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland
Notícia: Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland
Comparteix
El club té constància que el jugador està interessat en Barcelona, però el tècnic del City l'atrau molt
Lautaro Martínez, jugador de l'Inter | Europa Press
La llista de quatre davanters per si falla el fitxatge de Haaland
Notícia: La llista de quatre davanters per si falla el fitxatge de Haaland
Comparteix
Donada la dificultat d'incorporar el noruec, la junta de Laporta treballa en possibilitats també molt ambicioses

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a març 10, 2022 | 14:38
    La Guineu sense Carasseta març 10, 2022 | 14:38
    a la puta merda, el Barça sembla la casa del prat. Hi han de mes barats i bons, el que cal es saber jugar el sistema Cruyff.
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a març 10, 2022 | 17:20
    No volem inadaptats a Can Barça març 10, 2022 | 17:20
    La condició bàsica, si el senyor Haaland s'ha de quedar a Catalunya és que aprengui la llengua del país i no sigui un inadaptat més dels molts que corren per can Barça. El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza una cursos de llengua catalana molt interessants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa