Món Esport
El món del futbol, absolutament fart de l’actitud de Vinicius

Vinicius Jr, jugador del Reial Madrid, torna a estar en el focus d’atenció, i no per la part esportiva. El brasiler segueix estant en el punt de mira i és el centre de totes les crítiques després de les seves polèmiques provocacions. En la final de Copa contra l’Osasuna, que va acabar amb victòria dels blancs per 2 a 1, Vinicius va tornar a comportar-se de forma incomprensible amb els jugadors rivals i va realitzar les seves habituals protestes.

El jugador va fer el que fa sempre a les competicions espanyoles. Es va encarar amb jugadors d’Osasuna i va netejar-se l’escut de campions de Mundial de Clubs. Aquest és un gest desafinat que fa de forma habitual cap a les aficions rivals en els moments de més excitació. A la primera part, Vinicius es va encarar amb els jugadors d’Osasuna i amb el 2 a 1 definitiu de Rodrygo, abans de celebrar-ho amb els seus companys, primer va anar a buscar als jugadors rivals de forma provocativa. Tot i això, pel que fa a la part esportiva, Vinicius va tornar a demostrar la seva rapidesa i desequilibri donant l’assistència del primer gol a Rodrygo, principal protagonista del partit amb dos gols.

Chimy Ávila, jugador d'Osasuna | Europa Press
Chimy Ávila, jugador d’Osasuna | Europa Press

Un jugador d’Osasuna carrega contra Vinicius

El davanter de l’Osasuna, Chimy Ávila no va tallar-se i va dir el que pensava sobre Vinicius i les seves actuacions infantils dins el terreny de joc. El futbolista argentí va destacar les seves qualitats futbolístiques, però va criticar les seves actituds: “És molt bo i se’l protegeix i em sembla molt bé. Vinicius té moltíssim per oferir, a mi m’encanta com a jugador. Però també som persones i crec que això és important“. “Pots ser un bon jugador, però si tens el cor negre, és impossible que sigui així. El seu míster i els companys ja el corregiran”, afirmava Ávila.

El madridisme, fart de les actituds de Vinicius

Fins i tot, des de l’entorn madridista, no entenen com un jugador tan bo, pot arribar a comportar-se així a la gespa. No obstant això, sembla que des de la cúpula madridista no interessa cridar-li l’atenció, ja que el comportament de Vinicius ha estat habitual durant tota la temporada i, ni l’entrenador, Carlo Ancelotti, ni els mateixos jugadors, almenys de forma pública, han fet visible el seu desacord amb les actuacions del jugador. És més, després de la final, el president del conjunt blanc, Florentino Pérez, va deixar clar que s’han de “defensar jugadors que produeixen alguna cosa especial com ell”.



Més notícies
Abde i Carvajal durant la final de la Copa del Rei 2022/23 | CA Osasuna
El Madrid desperta Osasuna del somni i s’emporta la Copa (2-1)
Notícia: El Madrid desperta Osasuna del somni i s’emporta la Copa (2-1)
Comparteix
Després de nou anys, els blancs tornen a guanyar la Copa contra un Osasuna derrotat, però orgullós
Taty Castellanos celebra un dels seus gols contra el Madrd | Girona FC
El Girona, l’ocult beneficiat de la victòria del Madrid contra Osasuna
Notícia: El Girona, l’ocult beneficiat de la victòria del Madrid contra Osasuna
Comparteix
Amb la victòria dels blancs a la final de la Copa, la 7a plaça de la Lliga donarà accés a competició europea i l'hipotètic 'Eurogirona' podria convertir-se en realitat
Bernardo Silva i Kevin De Bruyne Manchester City | Europa Press
Una bona i una mala notícia per a Guardiola abans de jugar contra el Madrid
Notícia: Una bona i una mala notícia per a Guardiola abans de jugar contra el Madrid
Comparteix
El Manchester City recupera De Bruyne i perd Nathan Aké pel primer partit de semifinals contra els blancs
Wayne Rooney, durant un partit contra el Manchester City | Europa Press
Una llegenda de Manchester escalfa el Madrid-City amb paraules incendiàries
Notícia: Una llegenda de Manchester escalfa el Madrid-City amb paraules incendiàries
Comparteix
L'exjugador del United Wayne Rooney considera que els de Guardiola són els màxims favorits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa