Món Esport
Una bona i una mala notícia per a Guardiola abans de jugar contra el Madrid

El Manchester City afronta amb optimisme el primer partit de les semifinals de la Champions League contra el Reial Madrid. Kevin de Bruyne, un dels jugadors més importants de l’equip, estarà disponible pel duel d’anada al Santiago Bernabéu. El migcampista es va lesionar en el partit contra l’Arsenal de fa dues setmanes i la por va envair als aficionats citizens. Posteriorment, es van produir les pitjors sensacions quan el jugador es va perdre els dos partits següents. Però en el partit del passat cap de setmana contra el Leeds United, el belga va reaparèixer i va jugar els noranta minuts.

Josep Guardiola, tècnic de l’equip, abans del partit contra el Leeds va voler rebaixar la preocupació i ja va dir que va “entrenar bé”. A més, va assegurar que per ell no és un problema no jugar durant “una setmana o deu dies”. “Si està en forma, jugarà”, va assegurar el tècnic.

De Bruyne és un jugador imprescindible en els plans de Guardiola i el timó del mig del camp del conjunt ‘sky blue’. Només s’ha perdut deu partits aquesta temporada i els seus registres són vuit gols i setze assistències. Al final, tot quedarà en un ensurt i De Bruyne podrà ser al camp en el partit que es disputa aquest dimarts 9 de maig a les 21:00.

Nathan Aké és dubte

Tot i això, no tot són bones notícies a l’equip anglès. Nathan Aké no va poder acabar el partit de lliga del cap de setmana amb el Leeds després de lesionar-se. El jugador va sentir molèsties musculars i va haver de ser substituït. Per aquest motiu Guardiola no podrà comptar amb un dels jugadors titulars a l’eix de la defensa. Tal com apunta BBC Sport, el neerlandès ja no s’ha entrenat aquest dilluns amb els seus companys i el més segur és que no viatgi a Madrid.

Nathan Aké, jugador del Manchester City | Europa Press
Nathan Aké, jugador del Manchester City | Europa Press

El central neerlandès també és un dels jugadors que més utilitza Guardiola. Per això haurà de decidir quin futbolista entra en el seu lloc, ja que l’utilitza a la demarcació de central esquerra. Tot i poder comptar amb De Bruyne, l’entrenador de Santpedor perdrà una peça habitual en el seu esquema de cara al primer partit de l’eliminatòria. Aquesta és la segona lesió muscular que Aké pateix recentment, ja que el mes passat es va perdre tres partits per la mateixa qüestió.



Més notícies
Wayne Rooney, durant un partit contra el Manchester City | Europa Press
Una llegenda de Manchester escalfa el Madrid-City amb paraules incendiàries
Notícia: Una llegenda de Manchester escalfa el Madrid-City amb paraules incendiàries
Comparteix
L'exjugador del United Wayne Rooney considera que els de Guardiola són els màxims favorits
Pep Guardiola i Kevin de Bruyne | Europa Press
Salten les alarmes al City de Guardiola abans de jugar contra el Madrid
Notícia: Salten les alarmes al City de Guardiola abans de jugar contra el Madrid
Comparteix
El far dels 'sky blues' al mig del camp, Kevin de Bruyne, s'ha lesionat quan queden pocs dies per a les semifinals de Champions
Aubameyang, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
La confessió d’Aubameyang sobre el Barça quan creia que ningú el gravava
Notícia: La confessió d’Aubameyang sobre el Barça quan creia que ningú el gravava
Comparteix
El davanter gabonès deixa clar que el seu desig és tornar al Camp Nou i que vol aconseguir la carta de llibertat del Chelsea
Leo Messi, en una imatge d'arxiu | Europa Press
El PSG li canvia el càstig a Messi de manera inesperada
Notícia: El PSG li canvia el càstig a Messi de manera inesperada
Comparteix
El futbolista argentí ha tornat als entrenaments una setmana abans del previst

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa