Món Esport
Un dels millors jugadors del Madrid no renovarà

Toni Kroos, migcampista alemany del Reial Madrid, no renovarà el seu contracte amb el club merengue, segons informa la Cadena SER. L’entitat blanca li havia fet arribar una oferta per allargar el seu vincle amb l’equip de Carlo Ancelotti fins a 2024, però Kroos no la vol acceptar. De moment, el jugador de Greifswald té contracte fins a 2023 i s’esperava que renovés per un curs més, que és l’oferta que fa el Madrid als seus futbolistes majors de trenta anys. Tanmateix, Kroos, a diferència de Luka Modric o Karim Benzema, no ha signat els papers entregats pel president Florentino Pérez i, ara per ara, la temporada vinent serà la seva darrera al club blanc.

Toni Kroos no accepta l’oferta de renovació del Madrid

La SER també deixa clar que Kroos no descarta del tot continuar al Madrid, però ara mateix no vol lligar el seu futur més enllà de l’any 2023. D’altra banda, el Madrid defensa que el migcampista alemany ho ha fet per amor al club, ja que diu que si no renova és perquè vol saber quin serà el seu rendiment la temporada vinent i si encara tindrà nivell per continuar a l’entitat blanca. Així doncs, Kroos es plantejarà la seva relació amb l’equip durant tot el pròxim curs, però cal tenir en compte que és molt significatiu que no renovi i que això significa que no descarta, en cap cas, marxar del Madrid l’any que ve.

També hi ha problemes amb Vinícius

D’altra banda, la SER també assegura que estan sorgint inconvenients entre el club i el futbolista brasiler Vinícius Jr. pel mateix motiu. El Madrid vol renovar-lo fins a 2028, però el jugador no vol lligar-se durant tants anys al mateix equip i demana un contracte més curt. En qualsevol cas, la intenció de totes dues parts és arribar a un acord i el més probable és que s’acabi arribant a una entesa per una durada que no sigui tan llarga com els sis anys que proposa el club, però en la qual Vinícius hagi de cedir una mica. De moment, el seu contracte acaba d’aquí a dues temporades, l’estiu de 2024.



Més notícies
Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid | Europa Press
Una superestrella del Madrid deixa amb un pam de nas al PSG
Notícia: Una superestrella del Madrid deixa amb un pam de nas al PSG
Comparteix
Vinicius hauria rebutjat una oferta de 40 milions per temporada del PSG
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Florentino explica la duríssima traïció de Mbappé al madridisme
Notícia: Florentino explica la duríssima traïció de Mbappé al madridisme
Comparteix
Florentino Pérez ha comentat quins motius han fet que Mbappé no fitxés pel Reial Madrid i quins canvis ha viscut el jugador
Kylian Mbappé celebra un gol amb Tchouaméni | Europa Press
Es confirma que Mbappé va estar a punt d’enfonsar encara més el Madrid
Notícia: Es confirma que Mbappé va estar a punt d’enfonsar encara més el Madrid
Comparteix
El nou fitxatge del club, Tchouaméni, ha confirmat que el davanter francès el va intentar convèncer per anar al PSG
Marcelo, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
El Madrid es desprèn d’un dels seus jugadors més llegendaris
Notícia: El Madrid es desprèn d’un dels seus jugadors més llegendaris
Comparteix
Marcelo s'acomiadarà demà del madridisme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa