Món Esport
Rodrygo reconeix que ho va tenir “tot acordat amb el Barça”

Rodrygo Goes, jugador del Reial Madrid, ha concedit una entrevista al mitjà Goal en la qual ha explicat com es va donar el seu traspàs pel conjunt blanc. Ha confessat un secret a veus, l’interès que va mostrar per ell el Futbol Club Barcelona quan jugava al Brasil, però ha anat més enllà: ha reconegut que ho tenia “tot acordat” amb els blaugranes, però que a última hora el guió va canviar.

“Jo sempre explico la història que tenia dues samarretes, una del Barça i una del Madrid, i que havia de triar. Va ser fàcil per a mi triar, però com ja estava tot acordat amb el Barcelona va ser una sorpresa, perquè no esperava que el Madrid vingués. Va ser un ensurt primer, però després un dels moments més feliços de la meva vida”, ha recordat el brasiler.

Després d’haver-se format a les categories inferiors del Santos, va debutar amb el seu primer equip amb només 16 anys, i s’hi va consolidar i hi va meravellar ja amb 17 anys. Mesos després, l’estiu de 2018, el Madrid va acabar tancant el fitxatge a canvi d’una gran xifra si es té en compte que era un jugador encara molt jove: 45 milions d’euros. Com que encara era menor d’edat, va passar un curs més al Brasil, i va arribar al club merengue la temporada 2019/2020.

Carlo Ancelotti fa un petó a Rodrygo Goes durant el Cacereño-Madrid | Reial Madrid
Carlo Ancelotti fa un petó a Rodrygo Goes durant el Cacereño-Madrid | Reial Madrid

Rodrygo i la possibilitat que Ancelotti l’entreni al Brasil

D’altra banda, en l’entrevista, Rodrygo ha parlat del seu entrenador, Carlo Ancelotti, i dels rumors que l’han situat a la banqueta de la seva selecció, la brasilera, a partir de l’estiu vinent: “La meva relació amb Ancelotti és molt bona. He vist que es parla del Brasil, però després ho han desmentit. Si ell va a la selecció jo estaria content, m’encantaria, encara que mai hi ha hagut un seleccionador estranger, no sé què passarà”.

A més, en clau del present, Rodrygo ha parlat de la situació dels madrilenys a la Lliga. Actualment són segons, a una distància molt gran respecte al primer, d’onze punts, que podrien ser vuit si guanyen al camp de l’Elx, cuer de la competició, aquest dimecres. Tot i aquesta distància, el de Sao Paulo és optimista: “Sempre és possible, hem de creure fins al final. A la meva primera temporada estàvem molts punts per darrere d’Atlètic i després vam remuntar. Intentarem guanyar tots els partits i veure què passa”.



Més notícies
Pedri i Lewandowski celebren el gol contra el Vila-real | Europa Press
Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Notícia: Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han assaltat l'Estadi de la Ceràmica i han guanyat el Vila-real de Quique Setién
Luka Modric, durant la final del Mundial de Clubs | @realmadrid
El Reial Madrid guanya el Mundial de Clubs amb xou de Vinícius (5-3)
Notícia: El Reial Madrid guanya el Mundial de Clubs amb xou de Vinícius (5-3)
Comparteix
Els blancs s'han desfet de l'Al Hilal saudita en un partit ple de gols
Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, durant el partit contra el València de Lliga de la temporada 2022/2023 al Santiago Bernabeu | Europa Press
La selecció del Brasil surt al pas de la vinculació amb Ancelotti
Notícia: La selecció del Brasil surt al pas de la vinculació amb Ancelotti
Comparteix
La Confederació Brasilera de Futbol desmenteix la informació, però avisa que comunicarà el nou entrenador "en el moment oportú"
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
Ancelotti podria canviar el Madrid per la selecció del Brasil
Notícia: Ancelotti podria canviar el Madrid per la selecció del Brasil
Comparteix
ESPN assegura que el tècnic italià canviarà d'aires al final d'aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa