Món Esport
El gran assenyalat dels mals resultats del Madrid

L’empat del Reial Madrid contra la Reial Societat al Santiago Bernabéu ha provocat que el Futbol Club Barcelona es distanciï més a la classificació pel títol de Lliga i es converteixi en campió d’hivern. En aquests moments, els blaugranes són líders i es troben cinc punts per sobre dels blancs. Tot i l’empat a zero gols, els de Carlo Ancelotti han fet un bon partit, gaudint de diverses oportunitats i patint en algunes accions defensives a conseqüència de la improvisada línia defensiva que ha hagut de confeccionar el tècnic blanc, posant Eduardo Camavinga al lateral esquerre. Ara bé, cal destacar que hi ha un futbolista que, tot i el seu alt nivell, no està tan entonat com el madridisme voldria. Es tracta del davanter centre Karim Benzema, que ha baixat el seu rendiment respecte als últims anys.

Karim Benzema, el gran assenyalat del Reial Madrid

L’actual Pilota d’Or, que va donar tantes alegries al madridisme durant la darrera temporada, ha estat desaparegut durant el duel contra la Reial Societat. El francès no ha gaudit de grans oportunitats de gol a diferència de la resta de companys d’atac del club blanc, fet que l’ha posat al punt de mira dels aficionats del Madrid. A més a més, durant els darrers duels que ha disputat el Reial Madrid s’ha pogut veure com el davanter blanc ha perdonat oportunitats clares i manifestes de gol que la darrera temporada haurien acabat dins de la porteria contrària. Cal recordar que un dels responsables que va fer possible que els blancs guanyessin la UEFA Champions League va ser, precisament, Karim Benzema, que va marcar la major part dels gols del Reial Madrid contribuint en les remuntades contra el París Saint-Germain o el Manchester City. Ara bé, sembla que les lesions estan impedint que el davanter estrella del madridisme estigui al seu millor nivell.

Karim Benzema, jugador del Reial Madrid | Reial Madrid CF
Karim Benzema, jugador del Reial Madrid | Reial Madrid CF

El Madrid ha de buscar un segon davanter

Per altra banda, el Reial Madrid té un gran problema a la davantera. I és que, quan el francès no està entonat, no disposa d’un substitut que afegeixi una nova sensació de perill a l’àrea rival. En aquests moments, el club blanc només disposa de Mariano com a davanter natural, el qual acaba contracte a finals d’aquesta temporada i que el club blanc no vol renovar. És per aquest motiu que el Reial Madrid ha de buscar un nou referent dins de l’àrea de cara a la temporada vinent.



Més notícies
César Soto Grado, àrbitre espanyol | Europa Press
Un reconegut exàrbitre fa unes polèmiques declaracions sobre el Madrid
Notícia: Un reconegut exàrbitre fa unes polèmiques declaracions sobre el Madrid
Comparteix
Iturralde González assegura que els blancs "mouen molta premsa"
Membres dels Ultras Sur, en la rodalia del Santiago Bernabéu, estadi del Reial Madrid | @FondoSur_1980
Els ultres del Madrid, en una pancarta: “Ana Frank és de l’Atlètic”
Notícia: Els ultres del Madrid, en una pancarta: “Ana Frank és de l’Atlètic”
Comparteix
Els Ultras Sur han comès una acció nazi abans del derbi madrileny, fent servir la figura de la famosa adolescent alemanya i jueva
Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid | Europa Press
Ancelotti fa unes sorprenents declaracions sobre el col·lectiu arbitral
Notícia: Ancelotti fa unes sorprenents declaracions sobre el col·lectiu arbitral
Comparteix
El tècnic del Madrid ha analitzat les actuacions dels àrbitres i les ha comparat amb els anys 80
Els jugadors del Girona, abans del derbi català | @gironafc
El derbi demostra per què el Barça vol fitxar un jugador del Girona
Notícia: El derbi demostra per què el Barça vol fitxar un jugador del Girona
Comparteix
Arnau Martínez és un dels objectius dels blaugranes per reforçar la defensa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa