Món Esport
Les conseqüències que Valverde podria patir pel seu cop de puny a Baena

Fede Valverde es podria enfrontar a una sanció de fins a dotze partits pel seu cop de puny a Álex Baena. La Comissió Antiviolència ha passat el cas al Comitè de Competició, que és qui decidirà quina sanció pateix l’uruguaià després d’haver agredit Baena en acabar el partit de Lliga entre Reial Madrid i Vila-real.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, el jugador del Reial Madrid s’enfronta a una sanció que comprèn entre quatre i dotze partits sense poder jugar. El conjunt groguet no va presentar denúncia de l’agressió, però l’enviada per part d’Antiviolència al Comitè de Competició, fa que aquest òrgan hagi d’actuar de ple en el cas i, per tant, hagi de decidir quines conseqüències tindrà Valverde per la seva actuació desproporcionada cap a Baena. En cas que el càstig es faci efectiu, Valverde es perdria la final de Copa davant l’Osasuna i tots els partits de Lliga que resten per finalitzar el campionat. Després que es faci oficial una possible sanció el cas tindrà un llarg recorregut amb els recursos que podria anar presentant el Reial Madrid, un dels clubs afectats. Més enllà d’això, l’afició del Madrid ja va mostrar suport al jugador durant el partit d’anada de quarts de final de la Champions League contra el Chelsea.

Álex Baena, jugador del Vila-Real | Europa Press
Álex Baena, jugador del Vila-Real | Europa Press

També podria haver-hi sanció penal

Paral·lelament a la sanció esportiva, la qüestió també es podria resoldre per via penal a causa de la denúncia de Baena a la Policia. El jugador va presentar un part de lesions a aquest òrgan de seguretat. En aquest cas, si l’agressió es considera de caràcter lleu, el jugador s’enfrontaria a una multa. Tot i que si es valora com un acte greu, el jugador podria rebre una dura sanció d’un a sis mesos sense accedir a recintes esportius. En un principi, ja que l’acció no va quedar reflectida a l’acta arbitral, Fede Valverde podia haver sortit indemne de la seva agressió, però la denúncia del jugador groguet i l’expedient de Competició faran que el més segur és que l’uruguaià sigui sancionat.



Més notícies
Fede Valverde, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Surrealista: la premsa tracta Valverde de víctima tot i el seu cop de puny
Notícia: Surrealista: la premsa tracta Valverde de víctima tot i el seu cop de puny
Comparteix
La premsa de Madrid tracta Fede Valverde de víctima tot i haver-li propinat un cop de puny a Álex Baena, company de professió
La greu sanció a la qual s’enfronta Fede Valverde pel cop de puny a Baena
Notícia: La greu sanció a la qual s’enfronta Fede Valverde pel cop de puny a Baena
Comparteix
Fede Valverde podria exposar-se a una sanció penal de fins a sis mesos sense entrar a recintes esportius
Álex Baena, jugador del Vila-Real | Europa Press
Tot el que se sap del cop de puny de Valverde a Baena
Notícia: Tot el que se sap del cop de puny de Valverde a Baena
Comparteix
A hores d'ara encara no hi ha les proves exactes per les quals Fede Valverde va agredir Álex Baena
Fede Valverde, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Fede Valverde li propina un cop de puny a Baena després del partit
Notícia: Fede Valverde li propina un cop de puny a Baena després del partit
Comparteix
L'uruguaià ha agredit el jugador del Vila-real al pàrquing després del partit. La seva baralla ve del partit de Copa al gener, en què Baena li hauria dit "plora ara que el teu fill no naixerà"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El ser superior té molt poder a abril 17, 2023 | 22:28
    El ser superior té molt poder abril 17, 2023 | 22:28
    No li passarà res, que és jugador del real madrit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa